Feb. 16, 2014

Rickard är på match och jag är hemma med kidsen. Vi myser på inne då vädret inte är att hurra för. Jag längtar så mycket till sommar och sol och gladare dagar. Jag är så himla trött den här årstiden och har många deppiga dagar som jag helst vill vara utan. Kan visserligen vara värre just nu med tanke på allt som händer. Jag kommer på mig själv ofta att jag inte kan slappna av, inte kan sitta i soffan och se en film utan att känna mig stressad. Är en rätt obehaglig känsla, att aldrig få känna sig utvilad.

Jag tackat min klippa i stormen varje dag för att han finns för mig. För att han hjälper mig med det han kan och torkar mina tårar då jag gråter. Han är min bästa. Min andra hälft. Jag har aldrig varit så lycklig som jag är med honom, även det sämsta dagar är bra dagar bara jag får ha Rickard här med mig.

Den där känslan av otillräcklighet.

Just nu känns det så, som att jag inte räcker till. Det är så mycket som händer just nu men förhoppningsvis landar det snart och vi får svar på saker och ting. Så vi bättre kan planera framtiden. Det är så mycket jag skulle vilja skriva men inte vill skriva just nu. Det är många tankar och funderingar över hur det kommer att bli. Känslan av att inte veta, att inte kunna hjälpa.

Sen är jag så trött och slut själv så jag vet inte vad... Nu ska jag iaf sova och hoppas på att morgondagen blir bättre.

sluta med blöja

I några dagar nu så har lillgumman varit utan blöja på dagarna förutom den stund hon sover mitt på dagen. Idag sover hon även utan blöja på dagsvilan. Får se hur det ser ut då hon vaknar. Stolt mamma är jag iaf! :)

RSS 2.0