Fredagsmys

Idag är det fredag. Lilleman åker idag... Vi passar på att mysa i mängder nu innan han åker.

Då lilleman åkt ska vi åka och hämta Tindra på förskolan. Hon ska få vara med oss idag då både Anna och Robin jobbar. Det blir mysigt att få rå om henne själv!



"Nu är det jul, här i vårt hus"

Jag och Alvin drog fram julpyntet nu i eftermiddag så nu är det jul i detta hus med.

Alvin utbrast: åh mamma! Vad fint och mysigt det blev! Jag älskar dig!
Hjärtat smälter ju <3

Barnen sover. Tvätt i maskin. Rickard tränar och Jag har tränat. Nu blir det dusch, måla naglar och hänga tvätt. Sen blir det mys med min man!


"Jag ska köpa vingar av pengarna"

Idag lämnade jag Alvin på förskolan strax efter 09. Sen drog jag och Alice iväg för besiktning av bilen. Den gick igenom på fel vi inte trodde den skulle göra! Så nu har vi bara ett fel att åtgärda och inte tre. Känns skönt. Efter det åkte vi ner på stan och mötte upp Hanna med sin lilla Freja. Det blev en hel del shopping och sen lunch. Alice har suttit i vagnen och pratat med alla människor som gått förbi. Gulliga unge! Hon har knappt klagat alls. Ändå var vi på stan i tre timmar... Hon kanske blir en shoppingtjej ;-)

Jag hittade en klänning till Alice som hon ska ha på dopet. Får se vad mannen i huset tycker om den. Jag fyndade ett par skor, en tröja( en ROSA) och ett linne. Alvin fick en adventskalender med Cars-figurer. Han blev jättenöjd!

Nu äter vi mellis och sen blir det mys i soffan.


En liten sötsak <3


Mina fina <3


"Jag är ledsen för att jag inte är ledsen nånstans"

Igår hade vi en mysig eftermiddag med Frida ock Freya. Dom kom hit och åt middag med oss och barnen fick leka lite. Himla mysigt!!

Efter att dom åkt hem kom rickard hem från jobbet. Då blev det läggning av barn sen mys i soffan, blev dock en tidig kväll då vi båda var himla trötta.

Idag lämnade jag Alvin på förskolan klockan 09. Han tjatade från det att han klev upp tills vi var påväg att han ville åka till förskolan... Gullunge!
Då jag lämnat honom åkte jag hem och myste lite med älsklingen innan han drog till jobbet. Jag gick och la mig en stund med Alice, vi sov i ca 30 min sen ville hon upp. Då gjorde jag mig iordning sen drog vi ner på stan. Jag hade lite ärenden sen träffade vi fina Jaqcueline för lite mystid. Hittade lite saker till barnen och utnyttjade samtidigt mina rabatter.

Rickard hann komma hem, äta och sticka igen. Så jag och barnen har läst bok ock myst tillsammans innan dom somnade. Jag har hunnit träna och vikt all tvätt... Denna tvätt...

Älsklingen Kom hem med en present åt mig idag. Himla mysigt med presenter ibland!


"we are never ever ever getting back together"

Nästintill alla julklappar färdiga. Känns förjävla skönt om jag får säga det själv. Nu är det massa fix inför dopet som ska göras också. Men än finns det tid!

Alvin har bestämt sig för att vara pepparkaksgubbe på lucia. Så det blir att fixa det imorgon, innan storlekar tar slut. Alice får bli en liten tomtegumma, den sötaste!

Vi har även fixat och trixat här hemma, nu börjar vi äntligen komma fram till hur vi vill ha väggarna. Det har åkt upp lite bilder. Satte även ett tyg bakom tvn, vi blev skitnöjd!! Nu är det bara lite mer bilder som ska upp sen är vi nog nöjda!

Nu är det mys som gäller!


Krypträning pågår!!


"Sen en tid tillbaka har jag varit tom"


"All min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge"


"Jag känner dig, jag känner dig så väl. Dina fasor dina våndor finns också i min själ"

Fina Alvin. Du har fått vara med om alldeles för mycket i ditt korta liv. Låt saker bli bra nu. Låt saker få ordna sig så du kan få vara den underbara lilla pojke som du är utan att folk ska döma, kritisera och hitta fel. Du är perfekt i mina ögon. Du är den bästa storebror Alice kan ha. Du får oss att skratta med dina tokigheter och dina roliga kommentarer ibland. Även om du inte är som "alla andra" är du den mest perfekta av dom alla, du har bara lite mer ärr i bagaget. Du är en kämpe och en hjälte. Mamma älskar dig och gör allt för att du ska må bra.


"Det skulle aldrig ha blåst, om vi låst om våra olika världar, en fjäril längtar alltid ut igen"

"vet ni varför ert förhållande började så perfekt men sedan vänder allting från ingenstans?

För ju mer tiden går desto mer känslor får du. Desto mer försiktig blir du och desto mer svartsjuk blir du. Men vissa gör felet att dom visar det på fel sätt. Från början tycker du tex att det är okej att han/hon går ut och festar men efter några gånger börjar du känna en viss osäkerhet. Du blir rädd att förlora den du tycker om och visar det på fel sätt.

Du börjar sätta gränser, småbråka, klandrar din partner för att han/hon inte är den samma som förut, men sanningen är den att det är du som förändrats. Jag själv vill bara att mitt förhållande bara ska gå uppåt och uppåt, men sen vet jag också att det måste gå ner, men det är då vi ska hålla ihop och se varandra som ett team.

Istället för att uppskatta att din partner bryr sig om dig, tycker du att det är jobbigt. Du börjar irritera dig på att din partner inte är som den brukade vara. Ni börjar irritera er på varandra, börjar bråka. Ni pratar inte med varandra som ni brukade göra och många gör felet att ge upp här.

Allt detta började då känslorna blev starkare men visades på fel sätt. Men båda gjorde fel. Det dom gjorde fel var att släppa varandra då känslorna ökade som mest. Dessa två kunde göra nånting bra av detta men gick åt varsitt håll, när dom egentligen skulle åt samma håll. Och detta vet dom inte idag. Är det inte sjukt hur kärlek kan vilseleda dig? Är det inte sjukt hur kärleken kan lura en? Kärleken är mäktig, men ni måste också vara mäktiga!"

Fastnade för den här texten då jag anser att det är många som ger upp för tidigt, ger upp då "nykäret" gått över. Det är då förhållandet kommer till en ny fas, där man måste kämpa en aning extra för att det ska hålla. Jag är en av dom som kämpar, in i det sista. Jag är nog den som kämpar för länge ibland för mitt eget bästa... Det är dock svårt att veta när det är nog.
Man ska älska allt, även skavankerna och bristerna. Alla är inte precis så som man ibland vill att nån ska vara. Men ven vill ha en partner som gör och är precis som man vill att den ska vara?

Livet är fn inte lätt och just nu är det tungt... Jag känner mig tung och tom i huvudet och det är mycket som händer som inte bör hända. Jag hoppas att det vänder snart.


Hur kan man älska nån som har älskat nån förut?

Nu har snart denna vecka gått och äntligen kommer min lille skrutt! Som vi längtar! Denna vecka har vi fått mycket gjort, känns skönt. Idag bjöd älsklingen på gomiddag.

Alice står nu på alla fyra och gungar fram och tillbaka. Hon är så duktig! Visserligen väljer hon oftast att ta sig fram med hjälp av armarna, och fort går det! Hon har även hittat pekfinger-tummegreppet. Hon är så söt då hon tittar förundrat på sina egna fingrar.


Baby when you're gone...

... I realize i'm in love.

Snuttan sover i sin säng sedan två timmar tillbaka. Idag blev hon bortskämd och fick somna i min famn i soffan. Ville inte riktigt lägga ner henne, det är ju så himla mysigt!

Alldeles snart kommer min älskling innanför dörren. Han har egentligen inte varit borta länge men jag saknar honom massor ändå. Han är min trygghet och min klippa. Den bästa för mig.

Jag känner mig trött och sliten idag. Haft lätt till tårar. Så det enda jag längtar till är att få ligga nära nära min man och sova.


Söndag

Igår vid tolv åkte jag och gumman till Frida ock Freya och käkade lunch. Efter det drog vi ner på stan och fikade med Fridas kompis Martina. Vid tre åkte vi vidare ut till Holmsund där vi spenderade eftermiddagen/kvällen med Annelie. Vi åt middag på kajutan. Vi var hemma vid 20.30. Alice hade såklart somnat i bilen men det var bara att flytta över henne till sin säng så fortsatte hon sova. Jag fick prata med min älskling en sväng också. Mys!

Gick i säng lite väl sent...

Imorse klev vi upp vid 08. Myste på hela morgonen. Sov en stund med Alice där vid halv tio. Sen drog vi till brorsan som bjöd på pannkakslunch. Så nu är vi här. Både tindra och Alice sover.

Ikväll kommer min älskling hem. Oj vad jag saknar honom.!!


Lördag

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_50a7f4b1e087c368c92b0d14.jpg" class="image">


Fredag

Alvin åkte till sin pappa vid halv ett. Resten av dagen har bestått av mys med mitt stora hjärta. Vi har varit ner en sväng på ljusfestivalen. Var ju tvungen att titta på alla lyktor som ställts ut. Alvin har målat en av dom <3

Inatt åker min älskling... Just nu ger jag
lillan lite mat sen blir det mera mys med mitt hjärta.

Hetare Karl får man leta efter ;-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_50a7f3f7ddf2b31d11004fff.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_50a7f3f7ddf2b31d11004fff.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_50a7f3f7ddf2b31d11004fff.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_50a7f3f7ddf2b31d11004fff.jpg" class="image">


Torsdagkväll

Eftermiddagen har bestått av mys med familjen. Städat och lagat mat tillsammans. Alvin tycker om att hjälpa till. Nu är det städat ock fint inför helgen. Sängarna är renbäddade, kylskåpet är fullt, tvätten tvättad. Så jag och gumman kan bara njuta tillsammans hela helgen!

Jag har haft ett paket gelekit liggandes länge nu, har inte orkat ta mig tiden att fixa dom. Men nu provade jag ikväll så jag vet om jag blir nöjd inför dopet. Det blir självklart bättre om man går till salong men den orken och tiden har jag inte nu. Så vi får se hur länge dom här håller.

Jag har även tränar på maskinen idag. Jag började lugnt i 20 min. Shit, konditionen är inte på topp!! Men det ska det bli ändring på! Vi har möblerat om vardagsrummet så vi skulle få plats med maskinen så vi gjorde en träningshörna, la dit en matta och gjorde det lite inbjudande. Då kanske man blir lite extra peppar på att träna! Rickard har sina hantlar där med.

Snart kommer älsklingen hem från träningen, då blir det mys i mängder!


Bebiskilon

Efter denna graviditet måste jag tydligen kämpa för att få bort alla Bebiskilon. Med Alvin försvann alla efter 2 veckor... Men jag skyller på åldern! ;-) träningen är iaf i full gång och den här gången ska jag inte sluta förrän jag nått mitt mål. Mitt första delmål är att ha gått ner 3-4 kilo till nyår. Blir det mer är jag nöjd. Känner att jag inte ska sätta upp för stora mål då jag ska få allt annat i vardagen att fungera också. Har fått låna en träningsmaskin av min vän Sandra, så nu blir träningen lättare då jag kan träna hemma.

Jag är taggad!

Byxorna jag har på mig nedan tappar jag nu för tiden...


Onsdag

Igår lämnade vi Alvin på förskolan vid halv tio. Sen drog vi till Sandros för att ta studiobilder på prinsessan. Oj så söt hon blev! Nu ska vi bara välja vilka vi vill förstora. Bilderna ligger kvar i ett år så vi har tid på oss.

Barnen somnade båda två runt halv åtta. Då drog jag iväg för lite egentid. Eftersom att älsklingen tränar så många kvällar så får jag åka iväg och göra saker själv de kvällar han är hemma.

Fick hem åkpåsen idag. Det blev skitsnyggt! Jag är nöjd. Vet inte än om vi ska byta till sittdelen men nu är vi förberedda inför vintern och kylan iaf.

Det är extra massa mys här hemma nu innan helgen. Älsklingen är borta hela helgen och spelar match, så jag och gumman får roa oss själva. Känns tråkigt att inte få ha honom hemma med oss men jag hoppas att han får roligt och gör många mål! Han får göra en av de saker han älskar och det gör mig glad då han är glad.

Snart har även denna vecka passerat och lilleman åker åter till sin pappa... Känns så trist då han åker. Alice verkligen älskar sin storebror och han älskar henne. Det är så underbart att se deras relation och hur roligt dom har tillsammans. Alvin är väldigt mån om henne och tar hand om henne på bästa sätt. Och Alice älskar att titta på då Alvin leker och ståjar. Då skrattar hon som mest!

Hon fick sig en hoppgunga i veckan och hon förstod direkt hur hon skulle göra. Det blev dundersuccé på en gång! Då hon är väldigt aktiv så var det ett bra inköp tycker jag. Insåg också idag att babysittern får åka in i förrådet, för den har inte använts på flera veckor... Den tycker hon är alldeles för tråkig! Hon ligger helst på golvet och ålar/hasar/kryper omkring. Lilla vilddjur..

Ikväll har det varit mys i massor med min man. Nu blir det sängen så vi orkar med morgondagens bestyr och äventyr!


Måndag

Älsklingen är på jobbet. Jag och barnen är hemma och myser. Det är så skönt att ha både lördag, söndag och måndag tillsammans med lilleman och mysa och komma in i våra rutiner och vår familj. Och de dagar han är på förskolan så blir det väldigt korta dagar. Han är där 06.15-17.00 varje dag sina pappaveckor så han kan behöva vila lite. Dessutom får vi massor av tid tillsammans.

Igår klickade jag hem en ny åkpåse till Alice. Det blev en bozz i färgen offwhite. Då sittvagnen är grön vill jag göra den lite mer "flickig". Dessutom verkar den varm och go!

Dopet är bokat! Så snart är vår lilla prinsessa döpt. Ska bli kul att ha vänner och familj samlade för en dag. Det är en del att planera och fixa innan. Så vi har det vi gör!

Hela förra veckan träffades jag och Rickard knappt nånting. Igår kväll var jag så trött så jag somnade i soffan klockan sju... Vaknade tio igen. Så vi fick nån timmas tid tillsammans iaf. Imorse då han kom och pussades hej då tittade jag upp på honom och insåg hur kär jag faktiskt är. Det gick ett pirr genom hela kroppen! <3

Och den här lilla donnan i detta hus lär sig fortare än fortast tror jag... Lilla vilddjur som far omkring som en virvelvind på golvet. Igår då jag gick in för att kolla till henne då hon sov, låg hon på mage och sov!

Nu blir det fortsatt mys med mina barn!


Syskonkärlek

"mammaaaaa!!! Hon tar mina bilar!! Ta bort hon!!"

Alvin tycker inte riktigt om att lillasyster har börjat ta sig fram med egen maskin. Nu kan hon ju vara där hon vill. Och hinner jag inte riktigt med så vips är hon inne hos Alvin. Härligt! Men går det inte lite fort?!!?!!! Kan nån stoppa tiden tack. Krypa snart... Redan!

Bara på några få dagar har hon lärt sig dra sig framåt med armarna. Hon ställer sig på alla fyra lite nu och då. Men det blir väl så då hon spenderar nästan all sin vakna tid på golvet, på mage.


Söta trollungen <3


Stora tjejen!

Nu kan gumman rulla från rygg till mage också. Det är som Rickard brukar säga: det går så fort! Vi hinner inte med.
Hon far runt som en virvelvind på golvet. Såg idag att hon drar sig framåt med händerna också. Vilddjuret vårt!


Tisdag

Igår blev det inte många knop gjorda... Drog ut på en powerwalk strax innan tolv, gick 40 min och sen hem. Ställde Alice på balkongen men hon vaknade. Så jag gav henne mat och sen somnade hon om, även jag... Och vaknade 4 timmar senare :-/ det var inte riktigt min plan. Vakna precis då älsklingen kom hem... Alvin kom förbi och kramade på oss en sväng också, mysigt!!
Mogge och Sandra kom förbi, trevligt!! :-D
Då dom åkt hem gjorde älsklingen middag och sen blev det mys i soffan. Alice duschade med mig runt halv sju sen däckade hon i Rickards famn, hon var så trött!
Så hon sov innan sju. Rickard drog och tränade vid 20. Då han kom hem myste vi lite sen gick vi och la oss.

Idag klev vi upp runt 07. Åt frukost med Rickard innan han drog till jobbet. Mysigt! Efter det har vi hunnit möblera om Alvins rum, slängt i en tvätt, skruvat upp lampor på väggen och dammsugit. Nu sover gumman i min famn och jag ska se tv.

Blir en prommis idag med! Solen skiner!

Finaste prinsen!! <3


<3

Vår lilla stjärna!


Måndag

Det är BARA måndag... Dagarna går så fruktansvärt långsamt nu för tiden, förstår inte varför. Vill bara att det ska vara fredag så lilleman kommer igen.

Älsklingen är och jobbar så jag och gumman får mysa själva idag. Och mysa är det vi är allra bäst på! Just nu ligger stjärnan här bredvid mig och jollrar högljutt. Blir en promenad i solen sen när lillan ska sova igen.

Äntligen har hon börjat sova bra om nätterna. Hon äter runt 22-23 sen klarar hon sig fram till 05. Känns skönt!

Med Alvin försökte jag styra rutiner rätt tidigt. Men nu har jag inte styrt nånting utan låtit Alice bestämma. Och det har blivit rätt bra rutiner av det också :-)
Ammas runt 05.
Uppstigning mellan 07-08.
Somnar igen vid 09-09.30 och sover 30-35 min.
Äter gröt runt 10.30 och ammas om hon vill ha.
Sen somnar hon igen vid 12-13 och sover då minst 1 timma iaf, oftast mer.
Ammas vid 14.
Somnar ibland runt 17 och sover en liten stund.
Ammas runt 17.
Gröt innan sovning.
Sen somnar hon mellan 19-20.
Ammas vid 22-23.
Tycker hon har gjort det rätt bra lillgumman ;-P

Hon har alltid ett leende på läpparna och skrattar ofta högljutt om dagarna. Det går inte annat än att le om dagarna :-) Vi är egentligen rätt bortskämda med henne. Hon är så snäll. Alltid nöjd. Kan ligga länge på golvet och jollra för sig själv. Men det är klart, hon blir överröst med pussar och kramar hela dagarna så hon kanske behöver lite Ensamtid ;-P

Nu ska jag gå och äta frukost.



Alkoholen är fan själv...

...det är kvällar som dessa som gör att min klump i magen kommer fram. Då tankarna kommer krypandes som små djävlar i huvudet. Då alla frågor och funderingar blir fler än vanligt.

Ibland vill jag bara ge upp. Lägga mig under täcket och inte kliva upp nå mer. Mina barn får mig att öppna ögonen varje morgon och försöka göra dagen till den bästa.


Uppdatering...vad är det?

Dålig uppdatering nu på slutet... Det betyder bara att jag har haft viktigare saker för mig ;-)

Det är fredag. Regnet öser ner. Alvin har åkt till sin pappa. Rickard jobbar = trååååkigt!!!!

Hoppas på trevligheter ikväll. Om inte annat en hel skål med godis!

Jag och gumman vaknade nyss efter en två timmars nap. Skönt!!


RSS 2.0