Snyggaste ungen! <3


Glad påsk från familjen Söderqvist/Nilsson <3


Förkylning och tänder...

Gumman har blivit jättesnorig och tät i näsan. Såg sen att hon är svullen och röd i munnen i underkäken där hörntänderna är. Så frågan är om dom är på G upp samtidigt. Sist hon var såhär förkyld så kom ju dom första tänderna upp.
Dagen igår kände jag mig riktigt hängig också. Ont i kroppen och huvudet kändes mossigt. Rickard slutade 12 igår så han kom hem och tog hand om mig.

Inatt inledde jag operation sluta-äta-på-natten. Hon vaknade vid 22,då fick hon lite välling eftersom hon åt så dåligt vid läggdags. Sen vaknade hon halv tre,men då fick hon inget mer än vatten. Hon skrek i ca 1 timma men sen somnade hon om. Nu gäller det bara att fortsätta resten av veckan. För nu är jag riktigt less på att hon äter bara för att äta. Rickard sov i Alvins rum så han inte skulle bli störd eftersom han ska jobba idag.

Idag blir en lugn dag. Får se om det blir en promenad. Det är så fint väder så jag borde ju gå ut. Är dock helt slut i kroppen idag också och ont i halsen. Det är väl min tur nu kanske...


Söndag

I fredags var det bandygala. Det var himla trevligt! Var hemma kring halv två. Jag var nykter så det var skönt att åka hem då alla började bli för full. Det var riktigt jobbigt att kliva upp igår morse. Rickard jobbar hela helgen så jag och gumman är solo. Vi myste hela morgonen igår tills jag fick nog och kände att vi var tvungna att göra nåt. Det var så fint väder så även om kroppen helst bara ville sova så gick vi ut på promenad. Vi gick i över tre timmar! Alice sov 2 av dom timmarna. Gick förbi lite affärer och hittade lite vårfint åt kidsen. Alice växer så det knakar! Köpte storlek 80 och tänkte att hon kommer kunna ha dom då det blivit lite varmare. Men då jag provade kläderna på henne så satt dom perfekt redan nu. Vägde och mätte henne här hemma(så det är bara ungefärliga mått) och resultaten blev då 8,5kg och 75 lång! Hon börjar lägga på sig nu :-) det är bra med tanke på hur mycket hon rör sig om dagarna. Hon sitter inte still mer än de gånger hon sover typ. Full fart hela tiden på dom små benen <3


Hej vardag

Just nu sitter jag i Alvins säng och tittar på då barnen leker. Jag är helt slut i kroppen och har varit i snart en veckas tid. Hur mycket jag än sover är jag skittrött konstant. Har somnat i soffan runt 21 varje kväll. Insåg kroppen att den är ett år äldre nu och börjar ge upp? Känns nästan så. Eller så beror det på att kidsen fått för sig att kliva upp halv sex-sex varje morgon....

Imorgon är det den årliga Bandygalan. Då kommer pappa/morfar hit och är barnvakt till Alice. Alvin åker till sin far. Vi blir dock inte kvar länge då Rickard jobbar i helgen och börjar klockan 06 på lördag morgon.

Nu väntar jag bara på att jag ska få hem mina handlingar till körkortet så jag kan fixa nytt. Sen är det bara att ta tag i alla andra ställen, kort osv där jag måste meddela att jag har nytt efternamn. Det är lite fix och trix men det är det värt!!! :-)


Alices utveckling

Nu går hon hela tiden, stadigt och bra. Hon har lärt sig att stoppa klossar i lådor, låda i låda osv. Hon förstår innebörden av ge och få tillbaks. Hon har lärt sig klättra upp och ner i soffan. Hon har en vilja som är enorm. Äter helst med gaffel och försöker sticka dom små matbitarna även om det inte lyckas. Träning ger färdighet!!
Hon har börjat "prata" på ett annat sätt. Blir arg då hon inte får som hon vill (precis som sin mamma;)). Hon förstår ordet: nej! Och lyssnar faktiskt för det mesta. Inte alltid ;-)
Är väldigt kärleksfull, pussig och kramig. Det första vi får på morgonen när hon vaknat är pussar å kramar! Himla mysigt!!

En väldigt nyfiken liten tjej med aptit på livet! :-)

Hon gillar inte att klä på eller av sig. Då blir det liv i luckan!! Likaså då hon måste sitta still då hon inte vill. Hon har en vilja av stål och vi får höra många skrik här hemma då det inte går hennes väg.

Än så länge har hon sina två risgryn där nere men inga fler på uppgång vad vi kan se. Men så kom ju dom där två bara över en natt kändes det som så vem vet.

Hon har dock väldigt lätt till skratt och är alltid glad!! :)


Början på nåt nytt

Ja, nu har jag varit Fru Söderqvist i 3 hela dagar. Kommer nog ta ett tag för mig att vänja mig vid det. Helgen har varit fullspäckad!
Även idag har vi haft folk här som hälsat på. Jag har dock varit totalt slut hela helgen. Ingen energi i kroppen alls. Jag tror att alla nerver som legat och lurat har slappnat av och likaså min kropp. Igår vaknade jag halv ett i soffan. Rickard ligger mitt emot mig och sover han med. Mysigt var det!

Imorgon är det tillbaka till vardagen igen. Förskola för lilleman.


Fru Söderqvist <3

Igår fick jag min älskade man på riktigt. Nu är vi Herr och Fru Söderqvist. Det känns helt fantastiskt underbart!


Dagen med stort D


Hemlig beundrare

Dom ringde nyss från Löfgrens blommor och sa att det är nån som vill skicka blommor till mig. Dom skulle komma vid 15 och leverera. Spännande! Jag som älskar blommor!!


1

Inatt har gumman sovit bättre. Halv sex var vi uppe. Sedan dess har jag hunnit måla ett skåp, tvätta, damma, gjort naglar och nu ligger Alice och sover en stund och jag vilar. Sedan blir det fortsatt städning. Ikväll blir det att åka till lokalen och ställa iordning. Känns skönt att göra det idag så blir det inte så stressigt imorgon.


2

Jag vet inte vad Alice har gjort inatt men hon har inte sovit bra. Och ville upp 05... Jag är som en zombie. Det blir att sova då gumman sover.

Igår åkte Rickard och tränade. Men jag fick mycket trevligt sällskap, Lotta och Viktor. Vi fikade och babblade på som vanligt! Dom åkte hem vid elva och då hoppade vi i säng. Somnade på stört.

Just nu håller Alice på att roa sig själv här på golvet.

Ikväll blir det sola med finaste Frida! Skönt!!!


3

Om allt går som planerat blir det ett besök på The Studio på fredag. Tänkte vi skulle ta familjebilder, lilleman kommer då också så det passar bra!

Igår var jag ute på promenad, himla skönt!! Då jag kom hem duschade jag och älsklingen tillsammans (spara vatten, duscha tillsammans! sen är det himla mysigt också :-)).Sen gick vi direkt till sängs och somnade på två röda. Vi sov båda två innan klockan 22. Himla skönt!!

Alice ville upp 05 imorse... Men då fick jag nog. Så jag la henne bredvid mig, hon grät och skrek i typ 5 minuter sen sov hon igen. Så vi klev upp halv sju.


Min bebis

Vart tog tiden vägen? Nyss var hon en liten räka som bara sov. Nu går hon!! Jag sa det till Rickard igår, nu är det dags att skaffa en till! Men vi får väl se hur det blir med den saken ;-)


4

"Jag faller ner på knä och ber en stilla bön. Ber om att vår kärlek ska få leva och aldrig nånsin dö."


Fantastiska kvinna

Jag måste få skryta om den mest fantastiska kvinna. Hon är inte bara vacker och smart, hon har allt en vän ska ha. Hon finns alltid där, har alltid funnits för mig. I alla dessa år har vänner kommit och gått men hon, hon har stått stadigt kvar vid min sida, även de gånger hon tyckt att jag varit en riktig idiot. Hon dömmer mig aldrig, har alltid bra svar på mina funderingar och hon får mig aldrig att må dåligt. Hon får mig att ifrågasätta mina tankar ibland, fast på ett bra sätt. Varje gång vi ses ler mitt hjärta. Hon är så bra! Även om vi bor långt ifrån varandra och träffas väldigt sällan så känns allt mer än bra då vi väl träffas. Jag kan inte säga det nog, hon är den bästa. Jag är så lyckligt lottad som får ha henne i mitt liv. Och nu har jag kommit till en punkt i livet då jag saknar henne som fan. Jag vill ha henne nära men hon är så långt bort. Hon har varit med från starten av mitt liv. Hon vet allt som går att veta om mig. Hon förstår allt jag säger. Hon har varit bredvid mig genom all skit som varit.
Och hon står här än.


8

Klockan ett Igår hämtade vi hem Freya från hennes dagmamma. Det var en mysig promenad hem och sedan lekte barnen en massa, vi fikade lite och sedan kom Frida och hämtade Freya. Då åkte vi och hämtade Rickard på jobbet för att sedan åka och handla. Alvin önskade att vi skulle handla på Ica maxi, då gjorde vi det. Då vi Kom hem gjorde Rickard mat.
Efter det blev det mys med barnen. Vid 19 gick Rickard och la Alice och jag la Alvin. Efter det åkte jag iväg och solade. Skönt med lite egentid. Då jag kom hem blev det mys i soffan, vi fastande framför body of proof.

Idag klev barnen upp innan 06 igen.. Det är bara att gilla läget. Jag försöker se det positivt, vi hinner umgås mycket under dagarna iaf!!

Nu blir det frukost!

https://cdn3.cdnme.se/2710949/7-3/pic_51382f949606ee3c89426660.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2710949/7-3/pic_51382f949606ee3c89426660.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2710949/7-3/pic_51382fa1ddf2b3356d439dec.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2710949/7-3/pic_51382fa1ddf2b3356d439dec.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2710949/7-3/pic_5138300ee087c34bdb10143d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2710949/7-3/pic_5138300ee087c34bdb10143d.jpg" class="image">


9

Igår somnade jag i soffan innan 21... Trött!!! Jag vaknade sen vid 03.30 av att Alice ville ha mat. Rickard hade tydligen gett henne mat vid elva men då sov jag!
Hennes nya tid att kliva upp är alltså runt 06... Suck men det är bara att gilla läget.

Nu vet jag varför jag ALDRIG kommer skaffa nåt djur som hårar... Det är hår överallt!!!! Jag ogillar inte hundar, katter osv men jag skulle inte vilja ha en egen som är här hemma dagligen. Jag skulle städa ihjäl mig! Tycker det är himla läskigt då man ser hundhår lite överallt, eller att Alice hittar nåt hår och stoppar i munnen och för att inte tala om håret som fastnar på alla hennes leksaker....
Nä huvva... Äckligt. Djur som hälsar på är helt okej, då städar man en gång sen är det borta. Men skulle det bo en hund eller katt här skulle jag få spunk, och dammsuga heeela tiden.

Alice sover nu, Alvin ser film så då passar jag på att moppa golven!


Älskade ängel

Jag hade aldrig trott på gudar innan jag såg dig
Hur fel jag haft förstod jag först, när du stod framför mig
Dina spelande muskler fick mig att sukta av åtrå och av törst
Och mystiken som brann i dina ögon, drabbade mitt hjärta först

Det måste varit dig Gud tänkte på när han skapade sin man
För det finns inte någonting, som du inte kan

Hur kan en enda människa få allt och ännu mer
Allt manligt, muskligt är på plats, det är fantastiskt det man ser
Och musklerna i din fasta stjärt får mitt blod att strömma till
Ditt hår är vilt som ett pinat hav, jag kan inte sitta still

Ett smittande leende, längtande läppar och en djup och manlig röst
Känsliga fingrar, famlande armar och ett djuriskt hårigt bröst
Ett djuriskt hårigt bröst

Älskade ängel
Du är sann
Älskade ängel
Du är en man
Du är stor och stark och snygg
Hos dig så är jag trygg
I varje steg du går
Vill jag att du förstår
Att du är min
Älskade ängel
Bara min


10

Idag tyckte Alice att vi skulle kliva upp 05.20... Och jag försöker allt på morgnarna! Ge välling, ligga och vyscha, kramas osv för att hon ska somna om, men icke. Det är bara att kliva upp. Förstår henne dock inte, för då är hon skittrött vid typ halv åtta igen... Då hade hon lika gärna kunnat sova, tycker jag.

Vid 11.30 kom Anna hit för att umgås och kika bebiskläder. Strax efter det kom Lotta och Viktor. Så det har varit fullt hus här enda fram tills klockan 17. Himla trevligt tycker jag!

Nu väntar vi bara på Rickard som sitter på akuten och väntar.

Ikväll blir det mys med mitt hjärta <3


Living My dream

Tänk vad lyckligt lottad jag är. Två Underbara barn och en man som alltid finns vid min sida. Fina vänner som alltid finns nära <3 sen har jag en massa ohyra runt mig också men dom lär jag mig leva med, för att jag måste...

Jag och Rickard har inte varit tillsammans särskilt länge, i mångas ögon. Och vi har fått kämpat en hel del tillsammans men kärleken finns alltid där. Allt är inte guld och gröna skogar jämt, och det ska det inte vara heller. Då uppskattar man aldrig hur bra man egentligen har det. Just nu känns det som att livet går vår väg, att det flyter på i den riktning vi vill.

Va och klippte mig i tisdags och i lördags fick jag hjälp att färga håret. Jag är nöjd!


11

Jag vet inte riktigt vad lillgumman har fått för sig men hon är expert på att krångla om nätterna.. Hoppas det bara är en period.

Eftersom att det är sportlovsveckan får Alvin vara hemma med oss. Det blir mysigt! Idag ska vi till logopeden igen och efter det blir det lunch med vår bästa pappa/man <3

Alice tränar dagligen på att gå och hon har blivit så himla duktig!

Helgen har varit himla bra! Lördagen spenderades med våra fina vänner Sandra och Mogge. Julia kom förbi en sväng också, roligt!! En sån trevlig kväll var längesen jag hade. Tror dom åkte hem vid halv två. Det var middag, spel och en massa prat. Igår var en familjedag. Vi slöade hela förmiddagen sen efter lunch tog vi en promenad, gick förbi barnens hus och köpte galonvantar till lilleman. Sen förbi affären och handlade lite. Då vi kom hem blev det middag. Barnen somnade vid 19. Efter det satte sig jag och Rickard i soffan och skulle spela yatzy på ipaden. Jag somnade dock nästan direkt. En aning sliten efter gårdagen...


12


9 månadersdagen <3

Idag blir vårt hjärta 9 månader.


Min fina <3


14

Fredag!!!
Strax ska vi åka iväg och handla. Efter det ska vi hämta hem lilleman. Sen blir det mys resten av dagen! Äntligen blir familjen hel igen <3


RSS 2.0