Trööööötttt!

Idag är vi alla trötta tror jag... Det blir inte många knop gjorda.
Alice sover nu. Rickard spelar tvspel. Jag ligger på golvet bredvid Alvin medan han parkerar bilar på mig :-P då är jag till nån nytta ändå ;-)

Vi ska gå ut i solen om en liten stund så vi får nå friskluft.


Bu!

Igår kom älskade lilleman hit igen! Det blev mysfredag med hela familjen. Barnen somnade runt 19 och sen blev det mys med mannen i soffan tills jag somnade ;-)

Jag och barnen klev upp runt 07.30 imorse. Då blev det mys en stund i soffan sen frukost. Rickard fick sovmorgon eftersom att han ska jobba inatt. Men han kom upp runt 10 ändå :-)
Han gjorde lunch åt oss till elva sen la jag Alice i vagnen och rullade ut henne på balkongen så hon fick sova. Jag gick och la Alvin och somnade såklart själv också... Vaknade av dammsugaren och gick upp. Då var älsklingen i full fart med att städa köket, från golv till tak. Fy så skönt att det är gjort! Underbara man jag har som tar egna initiativ :-)

Då Alvin vaknat tog vi oss en promenad till affären för att handla lördagsgodis. Då vi kom hem läste jag och Alvin en massa böcker. Jag hjälpte Rickard med att klippa sig. Sen gjorde älsklingen middag åt oss och efter det drog han på jobb och jag och barnen gick till Frida och Freya för att "spöka" :-) dom blev himla fina efter lite smink och accessoarer. Även jag och Frida drog på med lite sminkning ;-P vi blev så snygga så :-D
Vi gick och knackade dörr och barnen fick sig lite godis. Vi var ute i ca en timma och då vi var påväg hem var Alvin himla trött. Då var klockan 20. Han åt lite av godiset sen ville han sova. Alice sover också.

Jag sitter och ser tv men funderar på att krypa till kojs och vänta på varma kramar och pussar.


"Samma gamla visa men vet inte vad det är. Förlåt"

Det blev ingen färgning av hår igår så jag gjorde det idag. Samma sak med målningen. Men den är också gjord :-) har även storstädat idag.
Både jag och Rickard har haft torsdag idag så vi blev så besviken när vi insåg att det bara är tisdag och Alvin inte kommer hit imorgon... :-/

Det är så kul att se hur Alice växer! Fort går det. Hon åker runt som en virvelvind på golvet så fort hon är vaken. Hon vill aldrig ligga på rygg längre. Nätterna är lugnare så nu är jag så mycket piggare. Känns skönt!

Idag somnade jag och gumman på soffan i en och en halv timma. Himla skönt! Rickard spelade FIFA så han var nöjd han med ;-)

Nu ska jag göra lite övningar som gubben la upp åt mig. Nån gång ska man börja med träningen och lite är bättre än ingenting.


"Ingen får ju se att han är gift och hon är fri"

Måndag idag ja... Helgen blev som den blev. Ibland kan tillvaron vändas upp och ner fortare än man hinner blinka. Men man bryter ihop och kommer igen.

I lördags träffade jag finaste Julia en sväng. Vi tog oss en "raggarrunda" runt stan med bilen och sen hem till henne. Det var skönt att komma iväg och vara själv en stund. Vad som hände efter det är nu historia...

Idag är det måndag. Ny vecka, nya tag. Alice somnade precis så jag ska stoppa i färg i håret sen måla färdigt vårt skoställ. Efter det blir det mys i soffan!


Mysfredag

Kvällen har bestått av mys i soffan med Mr Right <3


Fredag

Idag åker Alvin till sin pappa... Tråkigt :-/ men han längtar. Hoppas veckan går fort så är han snart här igen!

Min älskling har bytt bort sitt jobbpass på Cover på lördag så vi får umgås. Älskade man! <3 så i helgen blir det mys till massor. Ibland undrar jag vad jag gjort för bra för att hitta en sån fin karl :-) som behandlar mig med ömhet, kärlek och respekt. Har aldrig mött nån kille som är så kärleksfull som Rickard. Min lilla pärontopp!( som Alvin brukar säga;-P)

Idag är förkylningen ännu värre, men det är bara att bita ihop.


Torsdag

Förkylningen blir inte bättre... :-/ har dock vilat hela dagen. Efter vi hämtat Alvin åkte vi en sväng på affären sen hem. Då vi kom hem fick jag sms om att mina glasögon hade kommit, så efter middagen lämnade jag man och barn hemma och drog iväg. Så nu är jag en så kallad glasögonorm :-P

Men jag är nöjd! Och framför allt så ser jag ordentligt ;-)


Det skaver som skräp i ögat...

Bloggen använder jag för att skriva av mig. Så ni som läser får ha överseende med jag ibland skriver saker om och om igen... Men det är bara för att jag nånstans ska få lite rum att andas.

Pratade med en god vän igår och kom in på att prata om Alvins pappa. Och hand tjej som jag FORTFARANDE inte har fått träffa... Hon tyckte att det är förjävligt och vi diskuterade huruvida det gick att anmäla till soc eller nåt pga deras beteende. Självklart vet jag att så inte är fallet men ibland skenar tankarna iväg i desperat rop på hjälp. Mina tårar faller för min underbara lilla pojke nästan varje kväll. Över att jag står maktlös inför vad jag anser är hand bästa. Över att K gör saker mot mig som han ALDRIG för sitt liv skulle tillåta mig att göra mot honom. Och jag mitt jävla puckobarn är så jävla snäll och försöker tänka mig in i Ks situation att jag alltid behandlar honom så som jag själv vill bli behandlad. Bara det att den filosofin har inte han anammat.

Jag står här maktlös, utlämnad och sviken. Igen. Trots alla ord som vi utbytt gällande Alvin. Det äter mig innifrån att kvinnan som lever så tätt inpå min son gömmer sig för mig. Det enda jag gjort henne är väl att jag finns... Hur kan man bete sig så? Det övergår mitt förstånd... Det är Alvins BÄSTA vi ska utgå från. Och jag tycker att jag gör det, jämt. Men egoistiska människor har bara sig själv att tänka på. Och vad jag har förstått är dom där två precis likadan.

Vi försöker göra allt det bästa för Alvin då han är hos oss. Han är så högt älskad av oss alla tre och så fruktansvärt saknad då han inte är här. Jag älskar Rickard för allt han är för Alvin. Förebild och idol. Den enda som gäller är Rickard. Han är så fin med honom! Mitt hjärta smälter varje gång jag ser dom tillsammans. Jag tackar livet varje dag för att det förde oss tillsammans och för att Alvin har fått en sån fin extrapappa. Till och med barnen på förskolan ropar: Alvin! Din pappa kommer! Då Rickard hämtar... Hur dom får det att gå ihop färgmässigt är ju en annan femma ;-)

Nu ska jag avsluta detta inlägg med att lägga upp en text som jag tycker stämmer rätt bra med hur jag känner just idag.


Onsdag

Lämnade Alvin på förskolan vid halv tio. Sen hem och sov med mitt lilla hjärta en stund... Nu förstår jag varför jag varit extra trött i ett par dagar... Ont i halsen, snuvig... Ja där kom förkylningen. Suck.

Har mått riktigt dåligt på eftermiddagen innan middagen men tog mig nå piller och massa vatten så det blev bättre en stund. Nu är dock huvudvärken tillbaka så jag går nog och knyter mig nu.

Idag har iaf min älskling bytt däck på bilen, känns skönt att ha vinterhjulen På. Tack!! <3

Alvin påpekade idag också att han tycker att vi ska ha massa mer bäbisar. Så vi kan mysa massor! Gullungen. <3


.


Tisdag

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra, borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Men mitt i allt så ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Idag har varit en lite sämre dag. Tankarna har flödat onödigt mycket...


Måndag kväll

Just nu sitter vi i bilen och väntar på att pappa Rickard ska sluta... Det blev en sen kväll för honom idag :-/ och då är vi snäll och hämtar hem honom så han slipper cykla i regnet och kylan. Barnen är färdiga för natten med pyjamas osv. För det blir nog så att dom somnar båda två innan vi är hemma. Alice sover redan :-)

Idag har vi hunnit tvätta, städa, bakat och myst i massor! Det har varit en helmysig dag tillsammans med mina fina barn.

Nu längtar jag hem till sängen och mys med min man <3


Måndag...såklart...

Båda kidsen somnade 19 igår... Vilket såklart resulterat i tidig uppgång på båda... Jag är sååå trött! Både jag och Rickard gick till sängs vid 21 igår, vi tänkte vi skulle se film i sängen men jag somnade himla gott på min älsklings bröst medans han pussade på mig. Mys! Han är den bästa!

Vet inte riktigt vad Alice har börjat med men roligt är det :-P ligger hon på mage på min mage så trycker hon ner ansiktet i bröstet på mig och skriker :-D det ser himla roligt ut och hon verkar själv tycka det är roligt för hon skrattar efteåt. Lilla tokfian!

Nu blir det frukost. Lilleman var uppe innan 06.... Tur han kliver upp själv, sätter på tvn och väcker mig sen då han vill nåt.


Relationer

Om det så är en vänskapsrelation eller relationen i ett förhållande så behöver den vattnas. Jag tycker att jag håller rätt bra kontakt med dom runt omkring mig som jag håller närmast hjärtat. Hälsar på, hittar på saker, slänger iväg ett sms eller ringer. Jag försöker vårda dom relationer jag har. Men sen finns det relationer i mitt liv som jag är less på att vårda... Relationer där bara jag visar att den är värd att ta hand om. Jag är trött på att alltid vara den som hör av mig, trött på brutna löften, trött på att folk inte ser värdet i att hålla relationen vid liv.

Jag vet vilka relationer jag vill hålla vid liv. Som ger mig nånting tillbaka. Ni är guld värd och jag älskar er för allt ni ger mig. Alla andra energitjuvar kastar jag åt sidan just nu. Jag har för lite energi för att ge det där lilla extra till nån som inte ger något tillbaka...

Man saknar inte kon förrän båset är tomt.



Söndag

Igår tvättade och städade vi fram till 14.30 ungefär då vi drog till badhuset. Vi var där en timma sen var lilleman helt slut... Det tar på krafterna att bada. Efter det gick vi en timmas promenad också, det bara blev så, vi hade ingen koll på klockan :-P då vi kom hem blev det middag och sedan kvällsbestyr. Båda barnen somnade vid sju. Sen satte jag och min älskling oss i soffan och skulle se film, jag såg en stund sen somnade jag gott i hans famn. Så jag har sovit sen nio igår kväll! Skönt kan jag lova! Älsklingen får sovmorgon idag istället.

Idag blir det också en innedag. Regnet bara öser ner... Tråkigt.


Lördag

I'm broke, but I'm happy
I'm poor, but I'm kind
I'm short, but I'm healthy, yeah
I'm high, but I'm grounded
I'm sane, but I'm overwhelmed
I'm lost, but I'm hopeful, baby

And what it all comes down to
Is that everything's gonna be fine, fine, fine
I've got one hand in my pocket
And the other one is giving a high five

I feel drunk, but I'm sober
I'm young and I'm underpaid
I'm tired but I'm working, yeah
I care, but I'm restless
I'm here, but I'm really gone
I'm wrong and I'm sorry, baby

What it all comes down to
Is that I haven't got it all figured out just yet
I've got one hand in my pocket
And the other is giving the peace sign

I'm free, but I'm focused
I'm green, but I'm wise
I'm hard, but I'm friendly, baby
I'm sad, but I'm laughin'
I'm brave, but I'm chicken shit
I'm sick, but I'm pretty, baby


Äntligen hemma!

Han tittar på sig själv och utbrister: mamma! Dom här var ju jättesnygga!

Ibland får jag till det då det kommer till kläder ;-)

Gumman sover så jag ska passa på att vara med mitt troll.


Äntligen fredag!

Det blev ingen promenad igår... Jag och Alice somnade på soffan tillsammans, Myspys! Sen drog vi till Julia och hälsade på. Samtidigt som jag parkerade bilen så ringde Rickard. Vi pratade på och jag frågade vart dom st och jobbade. Han svarade Haga, några hus ifrån Julia. Tänkte inte mer på det och så kommer jag runt hörnet och där står han! :-D då höll dom på att flytta ut lägenheten i trapphuset bredvid Julia :-P han hade ingen större koll på vart hon bor tydligen :-P både jag och Alice fick oss massa kärlek och sen då vi skulle åka hem så åkte vår älskling med oss hem.

Efter jag lagt Alice igår tog jag mig ett långt bad. Skönt som tusan! Det var längesen.

Idag är det fredag. Solen skiner. Lilleman kommer. Kan inte bli bättre! <3


Torsdag

Gumman rör sig nu runt på golvet som en virvelvind. Hon skjuter sig bakom med hjälp av händerna och snurrar runt.
Just nu sover hon i vagnen på balkongen. Tanken är att jag ska plocka ordning lite här hemma sen dra ut på en promenad. Det är så otroligt fint väder idag!

Hela morgonen har vi bara myst i soffan. Pratade en hel del, hon tycker det är mysigt med mammatid :-) hon sov en liten Stund i min famn från 09- 09.45. Man kan aldrig skämma bort de små med för mycket kärlek och närhet.

Imorgon kommer min prins igen! Som jag/vi längtar!


Efter regn kommer solsken!

Idag klev vi upp halv åtta. Gjorde oss färdiga och drog till sjukhuset. Rickard var där för att ta en massa prover och grejer för att få reda på vad för "sjukdom" han har och hur han kan förebygga sina anfall. Så nu får vi vänta i ca två veckor men sen ska vi förhoppningsvis få ett svar! Herregud, karln har gått med det här i 10 år utan att kolla upp det, ibland är det så att man måste ta dom i handen och släpa med dom. Alice var så duktig hela tiden. Och alla, precis alla dom gick förbi stannade och "gullade" med henne. Söta barn! Tänk att du blev så söt att folk stannar för att se på dig lite extra ;-)

Efter det åkte vi ner på stan och fixade glajjor till mig. Gjorde koll både för linser och glasögon. Så jag fick med mig linserna jag provade så nu ser jag prima! Glasögonen kommer om två veckor. Nu kanske jag slipper huvudvärken.

Så vi Kom inte hem förrän vid halv fem. Då däckade både jag och Alice i soffan. Snart är det grötdags för fröken Söderqvist sen film för oss vuxna.


Cause I had a bad day

Idag har inte varit nån bra dag. Precis Allt har varit tungt och jobbigt... :/ jag har varit trött också vilket har varit en bidragande faktor till tårar idag. Men jag hoppas på en bättre dag imorgon. Tur jag har min älskling som Alltid försöker se det positiva i allt och säger att vi tillsammans klarar allt <3 och så är det.

Jag sitter faktiskt i soffan. Inte ens tvn är på... Tror jag ska gå och krypa ner bredvid mitt lilla hjärta och snusa på henne och förhoppningsvis somna.


Älskad för den du är.

Det är rätt intressant hur en människa kan vara hatad av vissa men så älskad av andra. Eller är det så att man ändras för varandra i ett förhållande? Att dom man varit med innan inte var värd att ändras för? Och då man verkligen hittar den "rätta" så kan man leva med varandras brister, älska, ge och ta.

Jag har hittat min nallebjörn som ger mig det jag behöver. Vi utvecklas varje dag för att bli det bästa tillsammans, så som bara vi kan. Det är inte lätt, inte lätt alls vissa dagar. Vi har sårat varandra, nästan gett upp varandra för att det bara helt enkelt har blivit för mycket. Vi bråkar, blir sur, älskar varandra lite mindre vissa dagar. Men kärleken ger oss en anledning att fortsätta även då dagarna har varit ett helvete.

Det finns så många saker jag lärt mig från tidigare förhållanden. Så mycket som jag aldrig skulle göra igen. Jag är inte felfri, långt ifrån. Men jag lär mig Av mina misstag och försöker att gå vidare och inte göra dom igen. Ibland vill man lära sig av sina misstag, ibland inte. Ibland kanske det inte är värt att kämpa för. Och då är det lättare att bara skita i allt och såra människor. Jag vet, jag har själv gjort så. Ingenting jag är stolt över men jag gjorde det jag trodde var bäst vid just den tidpunkten.

Allt är så mycket svårare nu. Men samtidigt har jag aldrig känt mig mer frisk, levande och älskad som nu. Det är konstigt det där.


8 oktober 2008-2012

För fyra år sedan vid den här tiden låg jag på uppvaket efter operation. Då visste jag inte att jag hade fått ett sånt underbart vackert litet hjärtebarn.

Grattis min starka, omtänksamma, glada, fina lilla Alvin på din 4- årsdag!

Vi har haft en underbart fin dag med fina vänner och familj! Alvin är jättenöjd med dagen även om alla han väntade sig skulle komma inte kom...
Han har fått så mycket fina presenter, mestadels bilar vilket är det bästa han vet!


Söndag

Idag har det bakats tårtor och städats! Blåst de sista ballongerna och hängt upp några :-)

Nu är allt nästan färdigt inför imorgon. Jag hoppas lilleman blir nöjd!
Men det var inte det lättaste att baka en tårtbotten utan ägg, men efter lite bök fick jag till det :-) lite mer grädde på den imorgon och dekorationer så är den färdig!

Nu ska jag lägga mig så jag orkar.


Söndag

Lillan vaknade 08 imorse. Då klev vi upp och lät pappan sova eftersom han jobbade till 02 inatt. Hon somnade igen runt 09 men sov bara en kort stund. När hon vaknat gick vi in och väckte Rickard och ställde iordning frukost. Gumman fick gröt, mums!! Jag har slängt i alla våra sängkläder i tvättmaskinen och vi har varit och handlat det vi glömde igår. Jag har även dammat och dammsugat, så nu är det bara toan och moppa kvar. Och bakning :-)

Men just nu sover lillan i min famn och älskling spelar FIFA. Vi vilar en liten stund innan vi drar igång igen :-)


Lördag kväll

Har även hunnit slå in alla Alvins paket... Det tar ju lång tid att slå in! Men nu är jag färdig och dom ligger på lillemans rum och väntar på honom :-) ballongerna är uppblåsta också ;-) lika bra att vara i tid, jag är alltid i sista stund.
Nu ska jag stänga tvn och lägga mig i sängen och se film.


Lördag

Idag har varit en riktig fixardag! Känns förjävla skönt om jag får säga det själv! Har fått upp gardiner, lagat gardinfästen, handlat, tvättat, vikt tvätt, satt upp tavlor, målat färdigt ett skåp, rensat undan en massa skit. Imorgon blir det bakning för fulla muggar inför lillemans dag på måndag. Ska även dammsuga och moppa.

Har även köpt en matstol till Alice idag. Den blev alldeles utmärkt även om hon måste sitta på en kudde för att nå över bordskanten ;-) lilla lilla gumman :-)
Hon är nöjd över att få sitta med oss och hon åt gröt mycket bättre i den där :-)

Nu har Rickard precis dragit på jobb och jag har gett Alice en slurk. Nu ska jag vika den sista tvätten sen slänga mig i soffan. Eller så fortsätter jag städa ;-) när man väl har ett städil så är det bara att hänga på! För man vet aldrig när den orken kommer igen :-P

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_50708bb2ddf2b329bc00310f.jpg" class="image">


You treat me like a princess

I had no choice but to hear you
You stated your case time and again
I thought about it

You treat me like I'm a princess
I'm not used to liking that
You ask how my day was

You've already won me over, in spite of me
Don't be alarmed if I fall head over feet
And don't be surprised if I love you for all that you are
I couldn't help it
It's all your fault

Your love is thick, and it swallowed me whole
You're so much braver than I gave you credit for
That's not lip service

You've already won me over, in spite of me
And don't be alarmed if I fall head over feet
And don't be surprised if I love you for all that you are
I couldn't help it
It's all your fault

You are the bearer of unconditional things
You held your breath and the door for me
Thanks for your patience

You're the best listener that I've ever met
You're my best friend
Best friend with benefits
What took me so long?

I've never felt this healthy before
I've never wanted something rational
I am aware now
I am aware now

You've already won me over, in spite of me
And don't be alarmed if I fall head over feet
And don't be surprised if I love you for all that you are
I couldn't help it
It's all your fault


Världens finaste <3

Jag har världens finaste familj!!

Idag har vi bakat bullar och chokladbollar inför Alvins stora dag på måndag. Självklart slank det ner en och annan bulle idag med, måste ju smaka om dom blev goda! Det tyckte Alvin att dom blev :-) har även hunnit vika typ 10kilo tvätt... Kändes det som iaf.

Nu sover barnen och jag ska diska det sista sen bänka mig i soffan. Är en aning trött idag... Och lite fräs, men bara lite.


Kärlek som den ska vara

Jag tycker att det finns olika sorters kärlek. Jag har fått känna på både den ena och den andra. Och jag har alltid sökt efter mer. Tills nu. Jag har hittat kärleken som den ska vara. Och även om det stundtals har varit nere i botten så väger allt det bra upp de dåliga. Varje dag får jag höra hur fin jag är. Hur tacksam han är över allt jag ger honom. Alla små saker han gör som gör att jag slipper tänka på allt. Bara en sån där sak att han har lagt fram pyjamas till barnen på deras sängar får mig att le. Han får mig att le varje dag. Le över allt jag har och allt vi har tillsammans. Det är en oerhört svår känsla att förklara. Men livet jag levde innan det här fanns ingenting av allt det "självklara". Så allt som alla andra tycker har varit och är en självklarhet har jag gått miste om i 8 år.

Men nu, nu får jag all den kärlek, respekt och ömsesidighet som jag sökt i alla dessa år. Så bara en sån sak att han tänker på Mig och barnen i första hand, att vi har samma syn på livet gör att jag mår bra. Allt är bra. Även när det är åt helvete är det bra.

Allt är med andra ord bara bra.


Tisdag

Idag blir vårt lilla hjärta 4 månader <3 stora tjejen! Det känns dock som att hon funnits med oss länge, länge :-) underbara barn. Hon får vår vardag att skina även de dagar då lilleman inte är här... Även om mitt hjärta verkligen gråter varje gång lilleman inte är med oss, vår familj är inte hel utan honom.

Alvin har dessutom börjat förstå att Alice och han inte har samma pappa. Han vet att Rickard är Alice pappa och att han själv har en annan pappa. Han brukar säga det ibland: "Mamma, nu vill hon gå till sin pappa". Tänk att dom små kan ha sån koll på läget även om dom inte riktigt förstår varför saker är som dom är ibland.

Rickard är på träning och jag ska lägga mig i sängen och se film.


Tisdag

Frustration.


<3

Tokiga dotter :-)


RSS 2.0