Gullunge <3

"mamma! Ja mysa me Rickard!!"


Måndag 30 Januari

Inte kom det nått litet hjärta och myste i storsängen inatt... Lite tråkigt tycker jag men det är bra att han kan sova hela nätter i sin säng.

Rickard är på bättringsvägen med magsjukan så jag hoppas han är frisk snart så man kan kela och pussas igen!!

I eftermiddag är det föräldrasamtal för Alvin. Så jag hinner krama på honom en sväng till idag och sen kommer han på fredag :)

Förhoppningsvis kan vi hämta vår nya säng i eftermiddag/ kväll. Äntligen slipper vi trängas i en 160's!

Nu ska jag tillbaka och jobba.


Söndag

Underbaraste unge!!

Rickard och jag satt och småpratade och så frågar Rickard om jag kan hämta cola till honom. Men innan jag hann gå säger Alvin:
- jag kan hämta!!

Att sånt redan finns hos denna underbaraste lilla varelse är fantastiskt. Han är så omtänksam och vänlig.

Och än en gång är mammahjärtat så stolt!!!


Min största kärlek <3

Jag måste bara få skriva om min älskade son.

Från att ha kommit till världen på ett utav de mest kaotiska sätt och sedan fått kämpa för att hålla sig kvar hos oss. Så kan jag inte annat än att vara så grymt stolt över min prins över vad han blivit idag. Den mest glada, spralliga, viljestarka men samtidigt harmoniska och lugna lilla skrutt som han är.

Kanske har jag haft tur som har fått denna underbara lilla kille. Jag kan inte annat än att njuta även om han också har sina dåliga dagar. Och jag är så stolt över honom över hur han tagit separationen mellan mig och Kristian. Visst har han protesterat vissa stunder men det har aldrig varit några större problem.

Tanken slog mig igår då jag gick och läste bok för honom i sin säng. Pussade honom godnatt och stängde dörren. Han svarade med: godnatt mamma, jag älskar dig! Ses imorgon!

Vad stor han blivit! Och snart blir han storebror! Pytte kan inte få någon bättre storebror. Han är så kärleksfull och vill alla väl. Kanske har han fått det av sin mamma? Hoppas han bara inser fortare än vad jag gjorde att man ska vara på sin vakt och att alla inte har lika goda intentioner som en själv.

Jag älskar dig Alvin! <3 världens bästa Alvin <3


Lördag 28 januari

Efter att ha vaknat och fått i oss frukost begav vi oss iväg för att kika på fotboll. Nu har vi nyss kommit hem. Rickard spelar tvspel, Alvin leker med bilar och jag vilar i soffan. Mys i massor helt enkelt!

Lilleman är så duktig på att leka själv. Ibland vill han inte ens att jag ska leka med honom. Men det är ju himla mysigt att bara småprata med honom och se då han leker. Mysgubben min!

Får se vad resten av dagen har att erbjuda!


Mysmage


Fredag 9 månader med hjärtat <3

Idag har varit en bra dag. Alvin har mått bra och ätit igen :) vi har hunnit städa hela lägenheten och varit på shoppingrunda med Frida och Freya. Vi fyndade en hel del till lägenheten. Känns bra att förnya lite!

Efter shoppingen åkte vi hem och fikade. Alvin och Freya lekte på medan Frida och jag fick prata en stund.

Det blev Tacos till middag, gott!

Nu sover både Alvin och pytte. Pytte lär vakna snart ändå :) h*n brukar göra det vid den här tiden :)

Jag och älskling myser en massa i soffan. Idag är det 9 månader tillsammans <3 känns som en evighet!

Det känns skönt att graviditeten har kommit in i andra andningen. För jag mår nästan oförskämt bra. Lite ont i ryggen då jag burit eller gått för mycket, men det vilas bort på nån halvtimma.
Pytte lever om i massor, vilket känns bra! Tycker inte att jag är särskilt stor heller. Får väl se hur det slutar :)

Se där, nu vaknade pytte ;)


Tisdag

Har nyss hämtat hem en kräkAlvin från förskolan. Det verkar dock inte vara så stora fel på honom så vi får väl se om det bara var en slemkräk eller om det utvecklas till magsjuka.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_185974023.jpg" class="image">


Måndag

Vattenlek medan mamma lagar mat är alltid roligt!


.

Men samtidigt kanske det är så att folk i min omgivning inte bryr sig om att höra av sig, dom får ju veta allt om mitt liv genom Facebook och bloggen. Kanske dags att ändra på det.


Vänner, eller?

Det finns många som tycker att mitt liv ändrats drastiskt. Och jag förstår dom. Men samtidigt är det mitt liv och om jag mår bra borde väl mina vänner må bra för min skull?
Dock finns det vissa av mins vänner som dragit sig undan, tråkigt tycker jag... Jag vet inte varför och jag försöker hålla kontakten men det är inte kul då det inte är ömsesidigt.

Jag kan nog från botten av mitt hjärta säga att den enda vän som fortfarande finns kvar och som funnits i mitt liv sedan barnsben är Cissi. Hon har alltid funnits och har alltid kommit med goda råd. Aldrig dömt och alltid sett bara det bra i allt som hänt i mitt liv. Aldrig fått mig att må dåligt pga mina beslut utan alltid stöttat mig. Aldrig varit negativ men heller aldrig bara hållt med. Men hon har alltid lyckats säga sin mening på ett så bra sätt att jag aldrig tagit illa upp. Jag älskar henne och är henne tacksam för att hon finns.

Sen finns det dom vänner som helt plötsligt försvann... Det märks att dom dragit sig undan eller att jag helt enkelt inte är sådär värdefull som dom sagt att jag är. Tycker det är tråkigt...

Men jag försöker fokusera på de vänner som vill vara en del av mitt liv. Även om jag inte säger det till dom så är jag tacksam för att dom finns för mig.

Det kanske är så att vissa vänner fanns där under just den perioden jag behövde dom. Och att det nu är dags att släppa taget då jag ändå inte får nån respons på mina försök.

Det är tråkigt och lite sorgligt tycker jag att det blivit som det blivit med vissa saker.
Men jag har mina vänner och min underbara familj som finns för mig. <3


Gah!

Blir galen på denna telefon då den får för sig att lägga upp dubbla bilder...


Söndag

Rickard klev upp strax innan åtta, då precis kom Alvin in till oss också och ville kliva upp. Så min älskade man klev upp med honom så jag fick sova och han fick ensamtid med lilleman. Underbar är bara förnamnet på min älskling!
Behövde verkligen den där extra timman imorse. Då jag klev upp kramades vi alla i sängen en stund innan Rickard åkte iväg för att spela match.
Nu blir det mys för mig och lilleman resten av dagen!

Vi bara umgås och går omkring i pyjamas fortfarande, är det söndag så är det :)
Det är mycket pussel som hägrar för lilleman, och han är en riktig hejare på det med! Både på riktigt pussel och på telefonen.

Snart blir det lunch sen ska vi gå ut en sväng. Det här med att sova på helgerna har han gett upp, han börjar bli stor nu<3


Lördag 21 januari

Rickards klocka ringde halv sex imorse... Precis då han klivit upp grät Alvin i sitt rum, måste ha drömt nånting läskigt. Så Rickard bar in honom till mig och så somnade vi om, himla mysigt. Vi vaknade åtta. Vi myste på hela morgonen, la pussel, lekte med bilar, slängde in tvätt osv.
Han tycker om att hjälpa till hemma. Och han vill gärna hjälpa till. Det är rätt skönt, särskilt nu då jag inte har samma ork som tidigare. Det är från dag till dag men vissa dar orkar jag knappt nånting. Märkligt det där. Men pytte tar nog det h*n behöver, för det är full rulle där inne hela tiden. H*n rör sig som mest på sena kvällen, från åtta och framåt. Och sen mitt under dagen.
Så oftast vill h*n inte sova då jag vill :-*

Rickard har varit i Östersund hela dagen och spelat match. Han kommer hem nån gång inatt. Och imorgon bär det vidare till Härnösand för match.
Han har det han gör och det tar mycket tid. Men han gör det han älskar att göra och jag avundas honom som kan ha en sådan passion för nånting. Det riktigt lyser i ögonen då han får stå på plan och spela.
Och all tid utöver träning lägger han på oss. Underbara man! Jag ser ju hellre att han är borta 4 kvällar i veckan och tränar än att han är borta och roar sig med kompisar varje kväll. Har man familj måste man prioritera. Dom kvällar han är hemma och Alvin är här erbjuder han mig alltid att få åka och göra saker själv.
Jag är dock en hemmamänniska och trivs hemma. Men bara det att han insisterar på att jag får göra det jag vill gör mig varm i hjärtat. Han vill bara mitt bästa och han verkligen ger av sig själv av allt han har för att jag ska vara lycklig. Han visar mig verkligen kärlek, omtanke, givande och tagande.
Saknar honom massor...

Alvin ligger och leker med bilar och sa åt mig att jag skulle sätta mig i soffan. Jag fick inte vara med :-P gullunge!

Snart blir det bad och sen godnattsaga och mys.


Älskade barn

Alvin igår då vi tog oss en promenad med boben.


Vecka 21

Magen i liggande läge <3
Även om den knappt syns så kan jag lova att det är full rulle där inne, underbart!


Mys <3

Älskade pyttehus <3


Mysmorgon <3

Underbar morgon <3


Varför nu?!

Just precis nu, då jag absolut inte bör annat än sova, ska det komma upp en massa funderingar... Om livet.

Det finns inte en dag i mitt liv just nu som jag inte tycker om. Det har dock inte alltid varit så.

Jag kan inte förmå mig att förundras över min oförståelse över vissa människors beteende. I min värld har det alltid funnits rättvisa och ärlighet. Jag har alltid levt i tron om att alla människor vill varandra väl. För varför ska man inte vilja det? Det tar bara en massa energi och gå omkring och vara ledsen och arg. Det har jag tyvärr fått erfara.

Den perioden var dock en verklig berg och dalbana. Ena dagen kunde jag inte annat än att le, andra dagen var i tårarnas tecken. Jag förstår inte idag hur jag orkade.

Jag förstår inte idag hur den människan som gjorde mitt liv till en berg och dalbana, kan leva med sig själv.
Det finns så mycket saker som jag vet, som ingen annan gör, som jag gärna vill bara skrika ut mig. För jag vill inte veta. Ville inte veta. Men jag hade ingen chans att stoppa det innan det nådde mina öron. För visst gör man så som vän, lyssnar?
Men ibland kanske man ska vara tyst och inte berätta allt, även om man vill. För det kan göra mer skada än man kan tycka just nu. Speciellt om man inte talar sanning. För jag tror, även om inte andra gör det, att det kommer att slå tillbaka så jävla hårt på de människor som är drabbade. Jag avundas dom inte, inte ens lite. Jag kunde lämna dramatiken med bara några hål i hjärtat för stunden. Men dom, dom kommer ha ett svart hjärta efter det här.

Så, när slutar folk använda hjärnan och hjärtat istället för bara hjärtat?

Många dagar hatar jag honom, för de ärr han gav mig. Och som min älskade idag får pussla ihop åt mig. Ibland kan jag må dåligt över att R får ta smällen för något som någon annan egentligen bör få.
Han borde ha det. Det är han som borde lida. Och jag hoppas han gör det... Åtminstone tillräckligt länge så han hinner inse vilket helvete han ställt till med.
Dock är det han själv som kommer få det största helvetet av alla, eller kanske rent av redan lever i det.

När slutar man bry sig om dom man säger att man älskar och bara tänker på sig själv?

Gräset är inte grönare på andra sidan sägs det.
Dock var det så för mig.

Rickard har visat mig det grönaste av gräs. Och han vattnar det för varje fotsteg jag tar <3


Myshelg


<3

När jag träffade dig var världen upp och ner. Allting var oklart. Du kom, du blev min hjälte. Du hjälpte mig stå rakt upp. Båda fötterna på jorden. Jag har alltid vetat vägen men du hjälpte mig att gå. Jag vågar stå för mig själv och vara stolt för den jag är. Du har ändrat något stort i mig men jag vet inte vad det är.

Mina rop har blivit hörda, jag har nått fram. Till en dröm jag i flera år inte trodde fanns. Även idag kan jag inte förstå vad som hänt. Varje gång du går ifrån mig, vill jag har dig nära igen.

Du fick mig börja älska mitt liv. Jag är din i alla lägen. Du har rest mig upp varje gång jag har ramlat. Du är min andra del, fast den bättre halvan. Jag är lyckligast i världen.

Jag hittade ett skäl till att fortsätta kämpa, var redo att ge upp men du fick mig att vänta. Jag sökte efter lyckan i alla dessa år, Gud vet vad jag har letat. Sen fann jag dig och ett år har snart passerat. Det bästa i mitt liv, jag är så glad att du rört vid min själ.

Jag var vilse men du ledde mig på rätt väg. Du håller min hand och du vet när jag behöver dig. Jag hoppas att du aldrig kommer släppa mig.

Om jag mår dåligt, bara säg att allt blir bra. För jag litar på dig. Du har visat mig kärlek, att jag duger som jag är.

Tänker tillbaka på första gången vi träffades och nu står vi här. Jag är så glad att jag träffade dig, vi får tacka Frida. Jag var nere på botten men nu är lyckan på max.

För mitt liv var ett spel men jag vann den dagen. Jag förlora ingenting, jag vann mitt liv tillbaka.

Jag älskar dig Rickard Söderqvist <3


Onsdag 4 januari

Mysmorgon med mitt lilla hjärta.
Mannen har åkt och jobbat. Jag och Alvin har en innedag idag, finns inte en tanke på att gå ut i detta hemska väder.

Idag var det dags. Dags att uppgradera överdelen av underkläderna. Jag har länge inbillat mig att det skulle gå att ha samma storlek fram till pytte kom, men den fick jag äta upp, egentligen för några veckor sedan.

Hade glömt hur mycket dom växte och minns jag inte fel så var det inte såhär med Alvin. Tänkte väl att jag skulle klara mig den här gången med :-P


Fel

Blev lite väl många bilder på pytte... Blev fel vid uppladdningen.


Ultraljud

Det var en fullt frisk liten pytte som var allt annat än villig på att vara med på bild. Den låg mest med ryggen emot oss. Vi fick några bilder men inget sådär klockrent.

Vi fick flytta tillbaka två dagar så BF blev nu 3 juni. Rätt bra räknat av oss ändå :)

Vi frågade om hon kunde se vad det st för kön men h*n låg med händerna mellan benen så det var svårt att se.
Hon gissade på tjej, just för att det såg rätt platt ut. Jag tyckte det såg ut som en tjej jag med.

Men vi kommer fortfarande säga h*n. För vi vet inte säkert.

Det var himla mysigt iaf och det var en ruskigt livlig liten pytte. Inte så konstigt att jag känner den så ofta och mycket.
Jag har dessutom moderkakan i bakvägg så H*n känns mer.


Måndag 2 januari

Nu har dagen kommit som vi väntat på. Idag ska vi få se vårt mirakel! Känns som att tiden går väldigt sakta, vill att klockan ska vara halv tre.

Jag har tagit ledigt denna vecka för att få vara ledig med min prins. Det är egentligen Ks vecka men jag har Alvin medan han jobbar. Det tackar jag inte nej till. Det är mys till tusen!


RSS 2.0