nya ord

hallå!
Hej då!
mamma, titta där då!
ba (bu)


12 augusti <3

Idag var en stor dag för vår lilla prinsessa. Första dagen på Förskola! det gick så bra och fröknarna trodde verkligen inte att det skulle bli några som helst problem. dom tyckte hon var väldigt duktig för sin ålder. mammas sessa.... så stor tjej!

imorgon ska vi dit och vara mellan 9 och 11. och på onsdag ska hon äta frukost där klockan 8. Nästa vecka blir det att äta lunch och prova sova där. jag är inte orolig allS.




Aug. 12, 2013

vissa människor sätter sig fast som sten i hjärtat, minnena av dom berör fortfarande, får en att både skratta och gråta. och idag är en sån dag då tårarna rullar pga en enda människa, som kom in u mitt liv och gick fortare än ögat kan blinka. ändå sitter den fast där, långt in i hjärtat.


Aug. 06, 2013

livet är bra förunderligt. En sak jag måste jobba på är att inse och acceptera att folk inte alltid håller med mig. men jag har svårt att göra det då det kommer till folk som är nära mig. För jag tycker att det finns ett slags vett i samhället där det bara är så att vissa saker gör man bara inte.

Jag brukar rannsaka mig själv, varje dag. Nu är jag säkert mer skadad än vanligt eftersom jag varit hemma så länge men jag analyserar mig själv och mitt beteende ibland så till den grad att jag knappt vet vem jag är. Det är otroligt jobbigt och krävande. Men jag tror också att jag har tappat en del av mig själv just nu. Just nu är jag bara mamma... jag städar, tvättar och tar hand om barnen. Jag älskar mina barn, det är inte det, men man måste få andas ibland...

åka på jobbet och tänka på nåt annat ån hemmet.

Aug. 05, 2013










min fina fina familj <3

Utkast: Aug. 05, 2013


funderingar

Rickard är Alvins styvpappa, han har dock tagit emot Alvin som om han vore hans egen. Han hämtar och lämnar på förskolan. Han ser till att sluta tidigare eller ta ledigt om det behövs eller om det kör ihop sig för oss. Han gör verkligen ingen skillnad på vare sig Alice eller Alvin. varför ska man göra det?! Ger man sig in i ett förhållande där det finns barn sen innan så tycker jag att man inte ska göra nån skillnad på sitt eget eller sitt bonusbarn. Jag är såå tacksam över att Rickard inte är sån.

jag läste nån sida som handlade om just 15 timmars barn u förskolan. Där en mamma uttryckte sig som så att hon minsann inte skulle vara hemma med sitt eget barn OCH sitt bonusbarn, för varför skulle hon vara hemma med sin sambos barn? Jag blir så arg då jag läser sånt där. Ta ditt ansvar som vuxen och gör fn ingen skillnad på barnen som bor under samma tak som dig själv!! vad sänder det för signaler?

Och ge dig inte in i ett förhållande med nån som har barn redan om du tänker göra skillnad på ditt biologiska barn och din man/frus barn sen tidigare. En familj är en familj, vare sig det finns blodsband eller inte.

Och hur tänker man då man sätter sitt större barn på förskolan, på heltid!, bara för att det inte är ens "eget"? bra tänkt där... jäkla idioti.

ett barn, som redan träffar sitt småsyskon, varannan vecka ska man alltså sätta heltid på Förskolan bara för att det inte är den biologiska föräldern som är föräldraledig? skäms. Det större barnet vill väl träffa sitt syskon också.

Aug. 04, 2013










Själen och hjärtat är helt!



Äntligen hemma igen!! <3 <3 <3

Aug. 01, 2013

Jag som trodde jag hade allt fixat med barnens kläder... vinterkläderna som jag hade var alldeles för stora för Lilleman så det fick bli att beställa en ny overall igår. Det blev en reima, tycker dom är dom bästa nu då han hoppar och leker så mycket som han gör. Så jag hoppas att han kan ha både overallen och skorna, dom bör komma imorgon eller på måndag.

Jag tycker det är svårt med vinterskor till Alice. Alvin har sina skoterskor som är toppenbra! Det blir dock inga såna till Alice, hon är för liten och dom är för klumpiga för henne att gå i. Funderar på ett par Kuoma baby skor. Kuoma har alltid varit bra skor.

Nu är det bara en och en halv vecka kvar tills Alice börjar förskolan... Ångesten är stor men jag vet att hon kommer få det roligt.

Igår lånade vi Lilleman en stund, det kändes så bra att få lite tid med honom! <3 Imorgon kommer han till oss igen, då blir vi äntligen hel igen!

Inatt var första natten som Alice inte vaknat alls. Hon brukade ju få välling vid elva men vi tog bort den för ca 5 dagar sen. Men klart hon har vaknat ändå vid elva men somnat om till slut. Men igår blev hennes sömn inte störd alls, utan hon sov fortfarande vid elva och sen då vi gick och la oss sov hon! och vi vaknade inte förrän halv åtta. Det är så skönt att hennes sömn inte blir störd pga vällingen längre. Mitt mål var att hon skulle sluta med vällingen på natten innan hon börjar förskolan och jag börjar jobba, mission completed!

Rickard var ledig igår och idag. Han jobbar i helgen så därför är han ledig mitt i veckan. Så igår fick jag sovmorgon och idag får min älskling sovmorgon.

Resten av dagen blir det mys med Lilla familjen. Får se vad vi hittar på.

Imorgon blir det massa massa mys då vi hämtat hem Lilleman!!! <3


RSS 2.0