Mamma-son-kärlek <3


Alla fyra tillsammans <3

Finna det hjärterum så finna det stjärterum <3 tre sängar i ett sovrum. Just nu är det så då vi har ett litet troll som "lånar" lillemans rum fram till sommaren :-)
Vi får se om vi kommer flytta tillbaka Alvins säng eller om han sover bättre tillsammans med oss. Huvudsaken vi alla får sova bra så är allt värt det <3 beror lite på hur alvin sover då pytte vaknar om nätterna. Han kan ju sova genom gråten eller inte. Återstår att se :-)


Lördag

Rickard klev upp med lilleman imorse så jag fick lite sovmorgon. Vid halv nio kom lilleman in och väckte mig. Då åt vi frukost tillsammans. Vid halv elva drog Rickard och jobbade. Han kom sen hem vid halv två. Vid två kom pappa och Linda förbi på fika. Alvin höll på att somna i mackan så morfar och han satte sig i soffan för att läsa, vilket resulterade i att båda somnade :-) dom snarkade gott båda två medan jag och Linda satt och pratade. Rickard drog vid halv tre igen, lagfest med fotbollen.

Alvin vaknade kring fyra. Då åkte även pappa och Linda hem. Jag satte på bompa åt lilleman så han fick vakna i sin egen takt. Jag somnade dock bredvid honom i soffan och vaknade vid halv sex av att han håller mig i handen. Mysgubben min. Då drog vi till Coop och köpte oss varsin sallad och lite lördagsgodis. Sen blev det badning tillsammans. Idag hoppade vi över bokläsningen och sjöng sånger istället. Han är så duktig! :-) Han fick även ringa och säga godnatt till Rickard. Han tycker verkligen om honom! <3

Nu sover lilleman och jag har bäddat ner mig i soffan med vatten som lördagsgott. Ska se The guardian och sedan kärleken checkar in, om jag orkar.
Sen inatt kommer min man hem och kryper ner och myser på mig!

Imorgon ska vi till Ersmark och byta till sommardäck, nu är det dags.

Fick även iordning skötbordet och Pyttes säng idag. Så nu är allt färdigt för ankomst :-) känns skönt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_200339063.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_200339063.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_200339063.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_200339063.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_200339343.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_200339346.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_200339428.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_200339435.jpg" class="image">


Fredag

Ligger och tittar på den finaste som sover. Han är så vacker! Större kärlek finns inte!

Igår hade jag en fullspäckad dag. Jag hann dock inte med att köpa skötbordet, så det får bli idag.

All tvätt är vikt, lägenheten är städad inför helgen och lilleman är här. Nu kan jag njuta!

Fixade även mina naglar igår, så nu känner jag mig lite fin iaf :-)

På tal om kärlek... Idag har jag och min Rickard varit tillsammans i ett år. Tiden springer iväg! Trots alla motgångar så finns kärleken kvar och den växer sig bara starkare.

Snart har vi vår fina bebis hos oss <3


Onsdag kväll

Vid elva messade jag brorsan och frågade om han ville hjälpa sin tjocka syster att veckohandla, det ville han så gärna! Kändes skönt att ha honom med så jag slapp bära. Jag börjar lära mig att ta hjälp eller vänta tills Rickard kommer hem ;) känns dumt att ha ihjäl kroppen i onödan nu sista tiden... Jag är ju faktiskt hemma för att vila. Då jag kom hem la jag mig i soffan en stund. Vid tre drog jag och hämtade min man så han kunde åka och gadda sig. Lite miner gjorde han, även den hårdaste har en smärtgräns ;-P

Men fint blev det! Och om några veckor får vi båda åka dit och gadda in nästa barns namn :)

Har hunnit tvätta rätt mycket också idag. Jag tar lite i taget, så hinner kroppen med.

Jag inhandlade även lite nödvändigheter till pytte såsom blöjor och andra grejer. Imorgon blir det nog att köpa skötbord, hann inte med det idag. Efter det är nog allt klart för uppställning här hemma. Men det får vänta nån vecka till :-)

Imorgon blir det att fräscha upp de delar på Barbapapakroppen som jag kan. Lite fin måste man få känna sig även om man är stor som ett hus! Så det blir att fixa naglar imorgon, som jag längtat! Har man en gång börjat med det går det inte att vänja sig av med, inte för mig iaf ;-)

Det är sån stor skillnad bara på de här två dagarna jag varit hemma. Jag orkar betydligt mer och känner mig inte totalt slut i kroppen. Men det är klart, jag får göra allt i mitt tempo och kan vila när jag vill. Hade en del onda Förvärkar idag mitt på dagen, men med lite vila gick det över.

Nu ska jag invänta min babe som är och tränar. Så vi kan mysa en stund innan vi somnar. <3


Pytteuppdatering

Nu är det 5 veckor kvar, förhoppningsvis kortare tid. Vi vill ha vår bebis nu!!:)

Jag mår, förutom de rackarns sammandragningarna, bra. Jag känner inte av foglossningarna alls längre. Känns riktigt skönt! Sammandragningarna blir mycket mycket bättre om jag vilar så sista tiden nu blir förhoppningsvis superbra!
Jag kan känna av något svullna fötter och händer om kvällarna, om jag är uppe sent, men annars kan jag fortfarande ha min ring och mina högklackade älskade skor.

Pytte rör sig som vanligt. Nu kan man känna en fot eller rumpa sticka ut lite här och där. Mysigt! Snart är det lilla knytet ute!

Ska börja fixa ordning lite smått till lill*n nu också. Beställde bilbarnstol igår så det är färdigt.

Nu blir det vila en stund sen köra igång.


Onsdag

Har sovit dåligt inatt... Har legat och tittat på Rickard när han sovit och önskat att han skulle vakna eller att jag fick sova. Han är bra fin då han sover :)

Jag somnade arg igår och tror att det var därför som jag vaknade, fortfarande arg på denna människa som inte kan bete sig som en vuxen.

Tur jag har min älskling som lugnar mig ibland. Det finns inga tvivel om att jag inte har hittat rätt man den här gången :)

Rickard väckte mig vid sju och frågade om jag kunde skjutsa honom till jobbet, han hade försovit sig. Och då jag ändå var vaken så blev det så.

Idag blir det att veckohandla. Och vila.


BM besök

Blodtryck: 130/60
SF mått: 32
Vikt: +10kg
Hjärtljud: 152

Sf måttet låg en aning under "normalstrecket" men inget hon tyckte var oroande. Kan vara så att pytte sjunkit ner. Huvudet fortfarande nedåt, fortfarande ruckbart.

Idag sjukskrev jag mig själv den sista tid som är kvar innan ledighet. Att ha det jobb jag har där jag inte kan sitta still en sekund knappt fungerar inte med de sammandragningar som följer... Så idag bestämde sig min kropp och min hjärna att ha samma åsikter. Då beslutet väl är taget kan jag nu börja fokusera på Att ta det lugnt och vila. Rickard har tjatat på mig länge om att jag ska stanna hemma, men tjurig som jag är...


Vecka 35

Grotesco


Faller ner på knä

"Det tog lång tid att förstå
Allt du ger till mig
Det tog lång tid att besegra
Min grå misstänksamhet
Så lång tid att ta till mig
Alla äkta ideal
Det tog lång tid att förmå mig
Att öppna upp mitt skal

Jag faller ner på knä
Och ber en stilla bön
Ber om att din kärlek
Ska få leva
Och aldrig nånsin dö

Det tog lång tid att förstå
Allt du visar mig
Det tog lång tid att våga lämna
Min trygga ensamhet
Så lång tid att ta till mig
Kraven från en vän
Det tog tid för mig att inse
Att du och jag är en"


<3

"Kanske var det tur, att jag föll så hårt. För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut"


Måndag, denna måndag

Igår fyllde min stora prins år. Ett år klokare. Det blev smörgåstårta till middag. Vi var och tittade då han spelade match, han är så fin att titta på ;)
Alvin lekte runt med Freya, han hade roligt!

Idag är det måndag igen och jag är tröttare än tröttast... Blir en tidig kväll ikväll om jag ska orka upp kvart i sex imorgon bitti. Ska bli skönt med ledighet snart även om jag älskar mitt jobb. Men det tar på kroppen att jobba med barn hela dagarna... Hade varit en annan femma om jag satt på ett kontor dag ut och dag in. Då hade jag nog jobbat till dagen bebis vill ut! :-P

Det ska bli skönt att få rå om lilleman lite extra då vi blir lediga också.
Han längtar så efter bebisen, han frågar dagligen när den tänker komma ut och tjuter av förtjusning då jag säger att den kommer ut då snön har försvunnit. Han kommer bli den bästa storebror!

Idag går vi dessutom in i vecka 34, tiden springer iväg ibland känns det som, fast ändå inte.

Den här veckan är fullspäckad med allt ifrån jobb, kvällsmöte, träningar och kalas. Känns som att jag kommer vara helt slut på fredagkväll.

Nu blir det att inta soffläge.


Satan i gatan

"Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig, hälsa till Satan vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör" (läser)

Gå och spy på nån annans liv istället.


Tisdag

Då har jag fått tanka lite Alvinkärlek, vi har haft så mysigt! Men såklart, det första han sa efter att jag fått en kram var: mamma, vart är Rickard?
Ja, inte duger man länge ;)

Som tur var hann han träffa Rickard innan han åkte tillbaka till K. Det blev kramkalas som vanligt :)

Igår gick vi in i vecka 33. Det börjar kännas klumpigt och tungt nu... Jag tycker inte jag behöver växa nå mer nu. Jag tackar min älskling som tar hand om mig och allt som jag inte orkar göra. Jag är inte van vid att bli omhändertagen, så det känns både skönt och konstigt på samma gång. Han är den bästa för mig!
Han sa igår att han tycker det är dags att pytteknyttet kommer fram nu, vi längtar efter dig pytte, i massor!
Jag längtar efter en obefintlig mage, min midja och min bebis :)

Nu blir det tvätta och vila medan babe är och tränar. Längtar tills jag kan sätta igång själv och träna. Att orka röra på mig utan att bli andfådd som om jag sprungit ett maraton. Det känns som att jag knappt orkar nånting då jag kommer hem från jobbet men samtidigt är det knappt en stilla stund på jobbet.
Jag älskar att vara gravid! Men vissa dagar är sämre än andra :)


Tankning av den bästa kärleken <3

Slutade tidigt idag och fick då åka och "låna" lilleman fram tills K slutar jobba. Efter gårdagens breakdown av saknad efter detta troll är jag mer än tacksam för dessa timmar idag.

Jag har sagt det till Rickard, skulle det ta slut mellan oss stannar barnen med mig ;) här ska inte hjärtat lida mer än nu.


Det är som ett stort hål i hjärtat hela tiden... Ont gör det utan dig min prins


Söndag

Jag gick och la mig vid halv tio igår, samtidigt som babe åkte och jobbade. Han kom hem vid fyra tror jag, väckte mig med en massa pussar och kramar och en kärleksförklaring som hämtat ur en film. Jag hitta den bästa :)

Vi sov till tolv idag, så jag har sovit i mängder. Välbehövligt.
Sen har vi varit och tvättat bilen och fyllt på olja och alla såna saker som behövs göras. Middag blev det på filgränd med gänget, grillat med hemmagjord Klyftpotatis, sås och sallad. Första grillningen i år. Gott var det!

Nu sitter killarna och spelar FIFA medan jag och Sandra försöker smälta maten fortfarande.

Snart blir det hemgång för mys i soffan framför en film. Det är det bästa som finns, med den bästa som finns! <3


Hockey och Påskmiddag <3

Hockeyn går inte riktigt som mannen vill... Att det kan komma så mycket fula ord ur en mun är fascinerande :)

Maten är dock god! Och lite pussar och kramar hinner han med mellan svordomarna ;)


Påskafton

Alvin åkte till sin pappa igår, alltid lika jobbigt första dagarna då han åkt... Ingen som kommer och väcker oss med pussar och kramar eller en massa bilkörande i sängen. Och aldrig vänjer man sig heller vid denna saknad...

Pytte har då vaknat och det känns som att h*n gör allt för att försöka ta sig ut! Jisses vilken aktivitet. Pappa Rickard fick sig en spark i huvudet då han kelade med lill*n. Nu har h*n för övrigt massa hicka också, inte ovanligt nu för tiden.

Hade från söndag till onsdag en massa Förvärkar och sammandragningar. Fick inte sova många timmar dom nätterna. Men nu har det varit lugnt sen dess vilket känns skönt. Magen tycker jag dessutom har sjunkit ner en massa, vilket både jag och min BM tycker är lite tidigt.
Men vem vet, rätt som det är har vi räknat fel på datum då lill*n blev till ;)
Ut ska h*n vilket som :) Och efterlängtad är h*n, både från mig och Rickard. Vill helst att tiden ska gå fortare.

Idag blir det att bara umgås med min älskling så mycket det går. Ska fixa till oss nån påskmat också.



Torsdag

"One day, someone will walk into your life and make you see why it didnt worked out with anyone else"

Tack för att du klev in i mitt liv och är här för att stanna. Så mycket kärlek som du ger mig varje dag. Du har dina fel och brister, liksom jag. Du gör inte allting rätt, precis som jag. Men tillsammans fixar vi allt som blev fel och går vidare du och jag.

"Jag trodde jag visste vad kärlek var, tills jag träffade dig".
Du har gått från den hårdaste båten i sundet till att bli den mjukaste och mest omtänksamma. Kärlek kan göra underverk, då man träffar den rätta som ger en det motstånd, stöd och kärlek som man behöver.

Alla säger att du har förändrats sen du träffade mig. Jag vet inte hur du var innan, även om jag har hört en hel del. Tur jag är tjejen som skiter i vad alla andra tycker och vill bilda mig en egen uppfattning, annars hade vi inte suttit här. Tillsammans med vår lilla familj och ett knytte påväg. Du gör mig till den lyckligaste kvinnan, varje dag.

Du är min kärlek.


Pytte <3

Pytte ligger nu med huvudet neråt. Har haft det på känn ett tag men det var kul att få det bekräftat <3


BM besök

Vikt: +8kg
SF mått: 31
Hjärtljud: 148
Blodtryck: 105/70


Kärlek


RSS 2.0