28 dagar senare

Idag avslutas fitnessfighten. Även om månaden inte har gått riktigt som jag hoppats på är jag ändå riktigt nöjd med resultatet!

Bröst: -3,5cm
Under bröst: -4cm
Midja: -8cm
Mätt över navel: -10cm
Lår: -4cm
Arm: -1,5cm
Rumpa: - 4,5cm

Vikt: -3kg

Hade som sagt hoppats på mer men även om kilona inte försvunnit så har det hänt grejer med cm! Så jag är ändå rätt nöjd med tanke på att det bara gått 28 dagar. Det märks tydligt på kläder och jag känner mig "lättare". Och tittar jag på före och efter bilderna så blir jag nästan gråtfärdig av att se hur jag såg ut... Fullt med skit fanns det i kroppen då.

Nu är det bara att fortsätta jobba på!


15

Igår blev det en heldag borta. Först blev det spontanshopping med Hanna och hennes söta Freja. Efter det drog jag till Lotta och Viktor. Himla trevligt och jätteroligt att vi funnit varandra. Lottas bror med familj kom förbi. Alice fick då leka en stund med deras son som är lika gammal som Alice.
Vid fem åkte vi därifrån och hämtade Rickard på jobbet. Direkt till affären och handla sen hem och äta. Blev en sen middag men så är det ibland.

Då Alice lagt sig la jag mig i soffan med täcke. Hade ont i huvudet hela dagen igår. Rickard satte sig bredvid och spelade sitt nya spel. Jag somnade med ipaden i handen vid typ 21. Idag är jag pigg!!

Alvin fick sig nya fodrade galonkläder igår, han har vuxit ur de andra. Tycker dom där kläderna är de bästa vid sånt här väder!

Idag blir det ut på äventyr igen. Plus städning och tvättning.


17

Vid 04 vaknade Alice och ville ha mat. Sedan somnade hon om bredvid mig i sängen vilket resulterade i att hon sov till 07!! Istället för 06. Skönt kan jag lova!

Igår gick jag en riktig långpromenad. Kikade i lite affärer och hittade en vindoverall till Alice. Hade 25% rabatt på en valfri vara så det passade ju himla bra! Det blev storlek 80, den är lite stor men jag tror att 74 skulle bli för litet snabbt.


<3


18

Alice ville upp klockan 06 imorse. Nu sover hon igen... Förstår inte varför hon ska upp så tidigt om hon är trött... Dessutom börjar hon bli snorig så frågan är om det är sjukdom på G.

Det blir en promenad efter lunch. Då är det nog sovdags för lillan igen, så det blir perfekt.

Nu på morgonen tog Alice sitt första riktiga steg utan att hålla i sig!! Vilken lycka som uppstod i hennes ögon! Så nu står det väl inte på förrän hon springer runt här hemma.



Känslan av att bara ge utan att få...

Alla relationer man har måste vattnas. Vare sig det är en vänskap eller ett förhållande. Jag kanske är av ett konstigt slag men jag försöker ge tid till alla mina närmaste, så ofta jag kan. Jag blir bara så ledsen då jag gång på gång försöker men alltid får ett nej. Alltid undanflykter och ursäkter till varför man inte kan träffas. Jag kanske bara måste inse att jag också ska sluta anstränga mig för att slippa bli sårad. Att man bara ska leva livet som i dvala och gå miste om att leva för dagen.

Alla mina vänner som ger mig nåt tillbaka är guld värd. Som tycker att det är värt att spendera tid med mig och min familj, dom står mig så nära hjärtat. Men förlusten av dom som inte gör det är stor... Men det är kanske nåt jag måste lära mig leva med. Men det känns så jäkla trist bara!! Saker går väl inte alltid min väg enbart men ibland skulle jag vilja det. Det gör bara så ont i hjärtat. Att dom jag tycker är värd att lägga ner tid och energi på, inte tycker likadant tillbaka.
Och jag har så svårt att inse, att ge upp. För jag vill inte, jag vill tro på en förändring. Men till slut har jag orkat för länge utan att få respons att jag bryter ihop.

Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg.


I evighet

02 inatt går jag upp och gör välling till Alice. Trött som bara den. Sätter mig i sängen, ger Alice flaskan och byter sedan blöja på henne. Medans jag sitter där, helt naken, håret på enda, osminkad, och trött/butter vänder sig Rickard om(jag trodde han sov) och säger bara rakt ut: "Gud vad du är vacker!"

Jag kan inte annat än att le då jag tänker på det. Att han tycker att jag är så vacker då jag känner mig som fulast, surast och tröttast är kärlek.
Det är dom små sakerna som gör vardagen så skimrande.


21

Igår natt vaknade Alice vid 05 (som vanligt och ville ha mat) men den här gången gav jag inte med mig, och tio minuter senare så sov hon! Jag är fullt medveten om att hon vaknar och äter så många gånger om natten pga vana. Jag ska ta tag i det. Inatt åt hon 23 och sen 02. Och sov faktiskt till 06.30 imorse utan att ens vakna. Ljuvligt! Jag hoppas på att det fortsätter såhär. Nästa mål är att få bort 23 matningen. Då äter hon knappt nånting. Vid 02 tryckte hon i sig 250ml så då känns det som att hon är hungrig. En gång per natt kan jag ta. Man får ta lite i taget. Känns också som att jag har annat att fokusera på just nu som gör att jag inte tänker ta fighten med denna Donna. För det kan bli några vakna timmar per natt innan vanan är borta. Den orken har jag inte just nu. Och det är ju inte direkt så att hon mår dåligt över att få som hon vill ;-)

Just nu är fokus på att sova, äta rätt, träna och vara med barnen. Det är en vecka kvar av den här strikta, hårda dieten plus träning. Jag ska köra hårdare än nånsin. Efter den här månaden ska jag få in träning minst 3 gånger i veckan och sen fortsätta äta bra. Det är så många pusselbitar som ska passa ihop i vardagen. Känns som att det finns så mycket jag vill göra och så lite tid... Det gäller att prioritera.


Jag har funnit min andra hälft


All this little things

Jag är så trött idag. Somnade då jag skulle lägga Alvin (la mig bara bredvid honom för att kramas lite men vaknade 20 minuter senare). Sen gick jag ut för att göra mitt styrkepass, la mig på golvet och somnade igen... Så jag ger upp för idag. Min kropp behöver sova och det är precis det jag ska göra nu.

Imorgon är det fredag. Lilleman åker till sin far. Skit piss tråkigt är det...

Jag och älsklingen ska "fredagsdejta" efter han slutat jobbet imorgon. Lite mys såhär i vardagen.
Självklart har vi med oss vår lilla stjärna <3



22

Vägning och mätning igår. Vågen står still, likaså centimetrarna... Kändes trist. Men det är bara att fortsätta kämpa och inte ge upp. Det är ändå 10 dagar kvar! Det kommer gå neråt men det tar lite tid. Jag tänker inte ge upp nu. Det får ta den tid det Tar. Jag har ändrat livsstil helt och det känns bra! Jag mår bra!
Kroppen mår bra!
Nu då bandysäsongen är slut så blir det till att köpa gymkort. Då har jag möjlighet att också åka iväg på kvällarna. Då blir det hårdträning fram till sommaren.

Vi köpte en ny vagn till lillan igår. Vi är supernöjda! Och det verkar Alice vara med för hon bråkas inte lika mycket då hon sitter i den här vagnen. Den kanske känns skönare att just sitta i.

Den gamla vagnen säljs imorgon. Känns bra att bli av med den så fort då den tar massa plats.

Jag hämtar Alvin klockan ett idag. Sen ska vi iväg å vara barnvakt åt min lillebror i nån timma.


23

Solen skiner men det är kallt... Efter frukosten ska vi ta oss en promenad till förskolan och lämna lilleman en stund. Även om jag vill ha honom hemma hela dagarna så blir han less och vill leka med sina kompisar hellre än å vara hemma med mamma och lillasyster. Förstår honom. Han börjar bli stor nu!
Men oftast lämnar jag och hämtar senare/tidigare än vad jag sagt ;-)

Idag blir det att åka och kika på en ny vagn till lillan. En som är lite mindre än den här vi har. Titta går ju alltid men jag tänker inte lägga ut en förmögenhet på en vagn då vi har en. Men vi får se...
Jag har hittat en jag vill ha, så det blir att kika på den å se om det är nåt att ha!



24

Alice tränar på att stå dagarna i enda. Hon är så himla duktig och har sån bra balans! Det står väl inte på förrän hon går...

Jag har så mycket jag vill skriva men så lite ork...

Jag är lyckligast i världen med all rikedom jag har <3


Nu är familjen hel igen <3

Härliga fredag! Nu är lilleman här igen!


Alla <3 dag

Blommor, jordgubbar och presenter! Inte helt fel <3 gubben kan då han vill ;-)
Fick en parfym (tydligen nån ny som bara finns i få affärer än så länge) som luktar mumma! Och smycken :-)
Jag fixade rosor till honom, och jordgubbar. Ställde rosor i varje rum, himla mysigt.
Vi var även ut och åt på restaurang, blev sallad för mig.

Alice somnade i bilen runt 18, sen sov hon till imorse klockan 07. Med undantag för de två matstunderna i natt. Trodde hon Skulle vakna jättetidigt då hon somnade så tidigt, men inte det.
Hon tryckte i sig 240ml välling dör vid 19 sen sov hon till 23, åt och sen vaknade hon vid 02 och åt. Sen sov hon till 07, skönt. Hon är en hungrig liten gumma. Men det är som BVC sköterskan sa sist vi var där. Hon rör sig mer än hon får i sig så det är bara bra att hon äter mycket, även om det stör sömnen just nu.

Efter att gumman vaknat ska vi gå och hämta mitt älskade lilla hjärta! Äntligen fredag!!! <3


Feb. 12, 2013

Jag somnade i soffan med ipaden i handen igår... Trött kan man säga. Alice åt vid 00 sen vaknade hon inte förrän 6.30 imorse och ville ha mat! :-O skönt kan jag lova! Jag hoppas denna natt blir likadan, vill som få bort det där 03-04 målet... Känns som onödigt. Men nu tryckte hon i sig 240ml fullkornsvälling och har ätit bra hela dagen i övrigt så jag håller tummarna!

Alice var trött vid halv tio så vi la oss i soffan och hon fick somna på min mage... Sen somnade jag med. Vi vaknade halv tolv. Efter lite lunch tog vi oss en promenad på ca 1 timma. Himla skönt!

Sen har vi spenderat eftermiddagen här hemma med att leka tittut, kurragömma, tagen och sjungit en massa sånger. Det är så roligt nu då hon är med så mycket! Hon har även börjat våga sig ut på äventyr i lägenheten och sitter inte längre fast i mig som en igel.

Det är så häftigt vad mycket som händer på så kort tid i de små livens liv! Ena dagen kan dom inte, nästa dag kan dom!
Hon sover dessutom hela nätterna i sin egen säng... Jag som trodde det skulle vara omöjligt att få henne att sova i sin säng en hel natt. Men nu då hon äter välling så ger vi henne bara flaskan till henne så äter hon själv på natten i sin säng. Och somnar sen om igen... Eller ja, hon sover typ när hon äter ;-P

Rickard har åkt på träning. Jag har precis slängt i en tvätt och nu blir det träning för mig innan jag gör kväll!


Stolt mamma

Jag förvånas varje dag över vad mycket mina barn lär sig. Mammahjärtat är stolt dagarna i enda!

Alice älskar att pussas!! (Som resten av den här familjen :-)). På morgonen då hon vaknar ger hon mig och Rickard massa pussar. Det är himla mysigt då hon helt spontant kommer fram och ger mig en puss. Eller ger Alvin en puss. Han tycker det är roligt!

Hon tränar varje dag på att stå utan stöd och utvecklas därefter. Min pappa tror att hon kommer gå innan hon är 9 månader... Jag hoppas inte på det även om jag tycker hon är duktig.
Hon dansar då hon hör musik. Inte så konstigt då vi är en musikfamilj. Här är knappt en tyst stund om dagarna, musik på jämt. Alvin älskar också musik och dansar gärna! Det blir mycket dansstunder på dagarna :-)

Alvin är den bästa storebror som finns. Han är så himla snäll med Alice och har sånt tålamod med henne. Även om han ibland blir arg efter att hon tagit hans bilar en gång för mycket. Men det hör till.


10 dagar

Tio dagar har gått och idag är det vägning och mätning. Läskigt bra resultat på så kort tid!

Jag är dock riktigt riktigt trött idag.... :-/ hoppas på att motivationen inte springer iväg allt för långt...

-8cm i midjan
-2kg


SååååvvvAA!

Att inte ha fått sova en hel natt sedan Alice föddes har börjat ta ut sin rätt. Och då jag slutade amma på natten tänkte jag att Rickard skulle kunna ta henne också. Men! Då kom hon såklart in i en "mamma"-period och han har inte ens kunnat visa sig i sovrummet efter klockan sju... Men inatt, då gjorde vi ett försökt igen och inatt funkade det!!! Jag har fått sova en hel natt. Jag sov till och med på soffan. Lycka!

Nu jäklar ska jag bli piggare än nånsin!


Feb. 08, 2013

Att han orkar bråka... Varje liten sak ska det bli diskussion om. Han Håller inte det vi bestämt, gör upp sina egan regler och tider och så är det om och om igen. Jag blir galen! Och sen är ju såklart allt mitt fel ifrån början... Det var ju faktiskt jag som satt oss i den här sitsen eftersom jag lämnade honom. Hur länge ska jag behöva höra det?!?! Är så less på att få ta skit jämt från den där mannen...

Varför kan inte han också sätta lilleman i första prio? Och inte sig själv? Då hade allt gått lätt.

Är arg, ledsen och less. Skitmänniska är vad han är!


Lika hopplöst förälskad

Hej, det är jag som hör av mig
Ja, jag kunde inte låta bli
Är du förvånad över av att höra min röst igen?
Mm, det är sant, du är hemma snart
Visst, men jag kom just att tänka på
Kommer du ihåg den där första gången?

Jag är lika hopplöst förälskad
Nu som då
Har samma glödande känslor
Det är bara så
Här går jag genom våra rum och väntar
Jag längtar med hela min kropp
Ja, här står jag
Lika hopplöst förälskad
Nu som då

Hur kommer det sig egentligen
Att vi inte tröttnat för länge sen?
Ja, tänk på alla spruckna kärlekar omkring oss två
Säg, nog är det bortkastad tid det här
Vi kunde ju vara tillsammans nu
Du, lägg inte på
Jag vill känna din närhet

Jag är lika hopplöst förälskad
Nu som då
Har samma glödande känslor
Det är bara så
Minns du promenaden den här morgonen
Jag hade helt enkelt inte en chans
Ja, här står jag

Lika hopplöst förälskad
Nu som då

Släng dig på tåget och kom hem
Jag kommer att stå där på perrongen
Och räkna varje sekund och minut tills jag får hålla om dig
Och dränka dig i kyssar

Lika hopplöst förälskad
Nu som då
Har samma glödande känslor
Det är bara så
Jag märker att vår kärlek ständigt förvånar
Hur varje dag får sin egen nyans
Ja, här står jag

Lika hopplöst förälskad
Nu som då

Här går jag genom våra rum
Och väntar
Jag längtar med hela min kropp




Sliten.nu

Min kropp gör ont, överallt. Ändå gjorde jag mitt träningspass idag. Den gamla Angelica hade gett upp så fort det gjort ont. Är rätt stolt över mig själv som fixar det här. Som håller dieten och inte fuskar.
Rickard är så bra på att stötta mig också och säger till mig dagligen hur stolt han är över mig. Tror det är viktigt att ha stöd från dom runt omkring. Särskilt för en sån som mig som inte har nån disciplin egentligen.

Jag känner mig redan lättare och är grymt mycket piggare än innan jag började. Är nog rätt mycket skit i min kropp som börjar försvinna.

Jag säger det igen (för att peppa mig själv), jag har ett mål och det ska jag nå!


Språkdoktoren

Idag hade lilleman tid hos logoped. Han har vissa bokstäver borta men nu på bara några veckor har det lossnat för honom massor! Så logopeden sa faktiskt att hans tal är jättebra :-) och att vi bara ska fortsätta stötta honom i språket. Vi ska dock dit igen för att träna lite på hans språkförståelse. Men det ser jag bara som positivt, att han får stöttning med sånt som är lite svårare.

Efter logopeden drog vi och köpte nya kläder åt Alvin. Det var längesen han fick nånting nytt och han har haft samma storlek rätt länge, fram till nu. Så nu kör vi storlek 122-128 på honom. Stora killen! <3


"Lita aldrig på gifta män, dom kommer aldrig ta dig till framtiden. Det spelar ingen roll hur pass kär du är, du kommer alltid va en förlorare, vad dom än säger"

Kroppen är helt död idag, det gör ont i varenda kroppsdel tror jag!
Jag körde kondition igår genom att springa upp å ner i våra trappor...7 våningar. Fy vad det tog bra! Det är nog därför mina ben är som spagetti idag. Men det är bara att ladda inför ett pass i eftermiddag. Efter dessa ynka fyra dagar så känns det skillnad i kroppen. Känns förjävla bra! Det här kommer bli kanoners om en månad! :)


8 månader idag <3

Idag blir du 8 månader mammas Lilla ängel. Tiden går galet fort!

På denna månad har du lärt dig:
Stå utan stöd
Du härmar allt vi gör
Du sover i din egen säng hela natten
Du vägrar bli matad, vill bara äta själv.
Du äter all mat vi äter
Du är ruskigt petig med vad du vill äta och inte...
Du har slutat amma helt.
Du är extremt mammig, du släpper mig inte ur sikte och pappa duger inte alls...
Du äter välling två gånger under din nattsömn.

Jag är fortfarande så imponerad över hur du kan vara så glad jämt!! Gojänta!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2013/pic_510d69dcddf2b34e195ca47a.jpg" class="image">


I live My life for you


Addicted

He drowns in his dreams
An exquisite extreme, I know
He's as damned as he seems
And more heaven than a heart could hold
And If I tried to save him
My whole world could cave in
It just ain't right

Oh and I don't know
I don't know what he's after
But he's so beautiful
He's such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
would it be beautiful
Or just a beautiful disaster

His magic and myth
As strong as what I believe
A tragedy with
More damage than a soul should see
But do I try to change him
So hard not to blame him
Hold me tight, baby hold me tight

Though I don't know
I don't know what he's after
But he's so beautiful
He's such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful
Or just a beautiful disaster

He's beautiful
Such a beautiful disaster


Dag 1.

Träningen avklarad för idag! Har dock kommit fram till att jag antingen ska träna då barnen sover eller då Rickard är hemma... Har fått avbryta mitt i träningen ett antal gånger pga olika saker. Men imorgon tar vi nya tag! Lär ha en rejäl träningsvärk imorgon eftersom jag inte rört på fläsket sedan innan jag blev gravid. Men det är det värt! Jag tänker fn inte ge mig den här gången. Jag har så lätt för att ge upp träning då det blir för jobbigt. Men nu har jag ett mål och det kommer vara såå värt all smärta och hunger nu i början.


RSS 2.0