BVC besök

Vikt: 3245gr
Längd: 51,1cm
Huvudomfång: 35

Nog finns det mat i mammas nuttar alltid! :-)


Måndag

Det har varit en riktig myshelg! Igår låg vi alla tre framför tvn och såg film hela dagen. Förutom avbrottet då vi åkte och storhandlade. Jag tvättade dessutom upp all tvätt.

Jag och Alice klev upp runt halv nio. Hon åt lite sen somnade hon kring 10.30 igen. Det är mysigt då hon är vaken :-)

Halv tre har vi tid för att skriva på faderskapet. Direkt efter det fick vi tid hos BVC. Känns skönt att få båda gjort samma dag :-) får vi se om hon växer som hon ska lillgumman. Men jag tror nog jag har mat så det räcker då hon redan nu kan ha storlek 56 på vissa kläder :-) sen har vi upptäckt att hon har stora fötter! Sockarna är för små och pyjamasar eller byxor med fastsydda "sockar" sitter bra överallt förutom runt fötterna. Där är dom försmå! Så dom här minsta bebissockarna är nog bara att lägga undan snart och köpa nya.

Saknar mitt lilla troll också... Varje dag, varje minut han inte är här. Men på fredag kommer han och då stannar han i två veckor :-D lycka!


Mina fina <3


<3

Vår lilla goding sovandes emellan oss <3


Lördag kväll

Nu har amningen kommit till rätta iaf. Känns skönt att brösten har anpassat sig efter hennes mängd och hon äter var tredje till var fjärde timma nu.

Vi har legat och myst hela dagen i soffan. Älskling kom hem nyss efter att ha spelat match, nu sover han :-)
Då mina hjärtan vaknat ska vi promenera till affären och handla nå middag.

Sen blir det filmmys hela kvällen lång.


Två veckor idag <3

Idag blir lillgumman två veckor. Dessa två veckor har gått med raketfart och jag känner att jag inte riktigt hängt med. Så denna helg och nästa vecka blir att bara njuta av lugnet och andas lite. Jag är expert på att göra saker jag egentligen inte orkar men jag tror kroppen och huvudet behöver vila lite nu.

Idag klev jag och Alice upp vid nio. Rickard var redan vaken. Jag gav henne mat sedan somnade hon igen. Då la jag mig i soffan och somnade jag med. Sedan dess har jag legat i soffan och myst med gumman medan hon sover.

Nu blir det fortsatt vila tills gubben kommer hem.


Mys <3


Mina änglar <3


Jobbig natt

Natten har varit jobbig. Lilleman har fått hosta och snoret rinner så han ville såklart komma och sova mellan oss rätt tidigt. Och gärna så nära mig som möjligt, gärna på mig... Alice har velat äta ofta. Så det blev inte många timmars sömn inatt, och det känns!

Efter att ha matat lillan varannan timma sedan klockan 05 är hon nu nöjd och sover i vagnen. Lilleman klev upp kvart i sex, fastän han är skit trött och dessutom förkyld.

Men han har varit en ängel hela morgonen. Plockade fram frukosten. Dukade. Plockade undan. Utan att jag behöver säga något. Han är helt otrolig då det kommer till att hjälpa till. Han gör saker på egna initiativ. Han vill hjälpa till.
Han har dessutom roat sig själv medan lillasyster har hållt mamma upptagen. Och nu då hon sover ska vi passa på att laga lunch och umgås.

Idag åker han dessutom till sin pappa...:/ känna trist. Vi får vara tillsammans till två iaf.


Prinsen och prinsessan <3

Det vackraste jag vet!


Amning inte alltid en dans på rosor

Jag vet att det finns dom som knappt har mjölk för att amma. Jag avundas dom inte då amma är det bästa som finns på alla plan :-) men det är inte kul att ha för mycket mjölk heller :/ resultatet blir spända, onda bröst. Då det rinner till hinner inte lillgumman svälja lika fort som det kommer vilket i sig bidrar till att hon sväljer mycket luft och kräks eller får ont i magen. Så amningen är inte en dans på rosor just nu, men vi kämpar på för att få den att fungera ordentligt :-) här ges det inte upp i första taget! Kunde jag få till amningen med Alvin trots enbart pumpning i två veckor medan han låg på sjukhus så ska jag fixa det denna gång med :-)


...


Mina fina pojkar <3

Kärlek på hög nivå <3


Mys <3


Drömmar

Usch, äckliga vidriga drömmar som inte går att styra över... Vissa saker önskar jag att jag inte fått erfara. Eftersom det fortfarande jagar mig i drömmarna. Nu var det länge sen jag drömde just en sån här dröm men varje gång jag gjort det går hjärnan på högvarv och halva dagen går åt att försöka glömma återigen.

"Jag drömmer om en framtid som glömmer"


Måndag

2 juni: 2985gr 48cm

6 juni: 2935gr

Barnmorskan utbrast: men du tjejen! Mamma måste ha grädde i tuttarna då du nästan är uppe i födelsevikt igen!

Nu blir det hembesök i slutet av denna vecka eller början av nästa. Får vi se om hon vuxit på sig :-)

Hon verkar då få i sig allt hon behöver då hälften kommer upp igen ;-P vår lilla kräkbebis.

Ringde även idag och bokade tid för att fastställa faderskapet. Så, om Rickard kan komma från jobbet på måndag blir det då.

Nu kommer snart vår klippa hem, då blir det mys i massor!

Jag ska passa på att åka på affären och handla lite ( pappa lagade bilen igår, TACK!) innan älsklingen åker och tränar.


Min bästa <3

Jag är så stolt över dig! Stolt över att kunna säga att du älskar bara mig. Stolt över att du var ett sånt fint stöd då lillan kom till världen. Över att du är så fin med henne och Alvin. Jag trodde jag visste vad kärlek var, men jag har haft fel fram tills jag träffade dig.
Alla småsaker du gör för mig får mig varje dag att förstå varför jag föll för dig. Det finns inga tvivel nånstans att det är dig jag ska vara med. All kärlek som jag känner för dig blir nästan överväldigad ibland och glädjetårarna kan komma. Glädjen över att äntligen har hittat det i livet som får mig att må bra. Som får livet att kännas bra även de sämsta dagar. Du säger alltid de bra sakerna då jag är nere och du stöttar alltid då jag behöver. Du är min klippa och min trygga famn.

Du är han. Min.


Godmorgon måndag!

Nu är helgen slut! Tråkigt! För nu är vår stora kärlek och jobbar...
Alice har sovit jättebra inatt. Hon åt sista gången innan elva och vaknade sedan 04 och ville ha mat igen. Sen ville hon äta igen vid 06 men nu sover hon igen. Jag och lilleman ska passa på att äta frukost innan hon vaknar och vill ha mat igen :-)


.

Pratar du bakom Min rygg, vet jag att jag kommit längre än du.
Kommenterar du Mitt liv, betyder det att mitt liv är mer intressant än ditt.
Har du tid att leta efter mina misstag, betyder det att du har för lite att göra.
Fortsätt med det du, så lever jag livet så länge.


Victoria ska det vara!

Denna telefon stavar lite som den vill ibland :-P

Imorse klev jag och slarv upp kring sju. Alice och Rickard sov till nio. Så jag och lilleman fick en mysmorgon tillsammans <3 vi låg i soffan och tittade på bompa och åt sedan frukost tillsammans innan resten av familjen vaknade.

Sedan tog vi bussen till Coop och handlade lite. Vi promenerade hem och stannade vid en lekpark påvägen så lilleman fick gunga.

Nu sover både Alvin och Alice. Rickard ska ta sig en cykeltur till net on net och fylla på kolsyrepatronen. Jag ska städa upp lite i kaoset innan vi får middagsgäster.


En vecka idag <3


Alice Alexandra Viktoria Söderqvist <3


Jag är fascinerad...

... Över hur fort magen försvann!
Såhär var det verkligen inte förra gången. Då hade jag mage rätt länge efteråt. Och bevisligen är det annorlunda om man snittas eller föder vaginalt. Jag personligen tycker det är skithäftigt hur kroppen fungerar och hur snabbt den återhämtar sig.

Så fort kroppen återhämtat sig helt blir det träning på hög nivå! Måste ju iaf vara bara några få steg bakom min älskling och inte 100! ;-P

Första bilden är 8 timmar efteåt. Andra bilden är 4 dagar efteråt.


Mys till tusen <3


Jag kan inte vara mer rik än såhär <3


Återbesök på BB

Igår hade vi återbesök på BB eftersom vi hade tidig hemgång efter förlossningen.
Dom vägde lillan och hon var nästan uppe i födelsevikt igen, så bra!
Alla tester såg fina ut och hon kan inte vara mer perfekt <3

Efter vi varit där åkte vi till faster Pia med familj. Vi var där fram till älsklingen spelat färdigt matchen. Då gick vi till Mogge och Sandra och käkade grillat till middag. Efter det gick vi hem och myste i soffan resten av kvällen.


Igår fick vi äntligen komma hem!

Igår fick vi komma hem. Väldigt skönt att sovs i sin egna säng må jag säga!!
Alice somnade vid elva igår, vaknade och åt rätt tätt mellan tolv och två. Sen sov hon från två till sex. Då vaknade hon, gav pappa en massa kärlek innan han åkte till jobbet, åt lite sen somnade vi om igen och sov till nio.

Rickard började sitt nya jobb igår, och då allt gått bra med förlossning och Alice kommer han ta ut sina tio pappadagar vid senare tillfälle. Vissa saker måste man göra även om man inte vill för att det ska bli det bästa möjliga i längden... Vi saknar honom alla timmar han är borta. Men då han är hemma är det pappa-dotter-mys prio ett! Dom är så fina tillsammans och jag kan inte önska mig en bättre pappa/styvpappa till mina barn <3

Livet är på topp trots trötthet! Imorgon kommer Alvin och är med oss medan Kristian jobbar. Rickard är ledig så vi ska ha en familjemysdag till tusen!! <3

Oj så jag saknar lilleman nu då lilltjejen kommit till världen. Han är den bästa <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_205400155.jpg" class="image">


Alice <3

Ibland är det svårt att förstå hur någon kan bli så perfekt <3


Finaste prinsessan <3


Livet kan inte vara bättre <3

Världens bästa man och två underbara barn <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_205193777.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_205193777.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_205193777.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_205193777.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_205193867.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_205193867.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2710949/images/2012/pic_205247196.jpg" class="image">


Stolt pappa!

Ingen förlossning är den andra lik sägs det. Nu tror jag på det!!
Vi åkte in halv nio och 23:32 kikade lilla Alice ut <3 allt gick lagom fort och lustgasen var min vän :-)

Pytte har sedan hon kom ut ätit och ätit! Nu sover hon dock i pappas trygga famn och vi väntar på att få komma till BB. Helst av allt vill vi hem men så går det ju inte till! :-P


Fredag

He's my person <3


RSS 2.0