Alices utveckling

Nu går hon hela tiden, stadigt och bra. Hon har lärt sig att stoppa klossar i lådor, låda i låda osv. Hon förstår innebörden av ge och få tillbaks. Hon har lärt sig klättra upp och ner i soffan. Hon har en vilja som är enorm. Äter helst med gaffel och försöker sticka dom små matbitarna även om det inte lyckas. Träning ger färdighet!!
Hon har börjat "prata" på ett annat sätt. Blir arg då hon inte får som hon vill (precis som sin mamma;)). Hon förstår ordet: nej! Och lyssnar faktiskt för det mesta. Inte alltid ;-)
Är väldigt kärleksfull, pussig och kramig. Det första vi får på morgonen när hon vaknat är pussar å kramar! Himla mysigt!!

En väldigt nyfiken liten tjej med aptit på livet! :-)

Hon gillar inte att klä på eller av sig. Då blir det liv i luckan!! Likaså då hon måste sitta still då hon inte vill. Hon har en vilja av stål och vi får höra många skrik här hemma då det inte går hennes väg.

Än så länge har hon sina två risgryn där nere men inga fler på uppgång vad vi kan se. Men så kom ju dom där två bara över en natt kändes det som så vem vet.

Hon har dock väldigt lätt till skratt och är alltid glad!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0