5 Januari 2013 <3

Igår var det dop för vår fina Alice. Hon var så himla nöjd och glad hela dagen trots att hon knappt sovit något. Hon "pratade" högljutt i kyrkan samtidigt som prästen. Sötsnöre! Det var dock en stor besvikelse att rätt många sa att dom skulle komma men hörde inte av sig och kom heller inte.... Tycker sånt är dålig stil. Jag tackar alla som ville förgylla vår och Alice dag och som hade oss som första prioritet just dom timmarna igår.

Vi var hemma igen vid 18. Alice hade såklart somnat i bilen påväg hem efter att ha varit vaken i över 4 timmar. Hon brukar orka två timmar, Max tre, innan hon vill vila en stund. Hon vaknade dock vid halv sju. Då fick hon välling sen somnade hon igen vid åtta.

Vid halv nio kom våra vänner över för en liten förfest innan vi drog ut på krogen och dansade. Farmor var barnvakt. Det var första gången Alice haft barnvakt. Och första gången jag och Rickard hittade på något sedan hon föddes. Det behövdes. Det var så himla roligt att vara ute med våra vänner tillsammans och samtidigt veta att Alice var i goda händer. Vi var hemma kring halv tre. Somnade sedan gott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0