Alice 17 månader idag <3

tänk att du fubnits hos oss i snart 1,5 år! vår stora tjej.

vid den här tiden har du hunnit få 12 tänder och har nr 13 och 14 påväg upp. Du kan ta på dig mössa och vantar själv. och stoppa fötterna i overallen. Du vet vart näsa, mun, öga, öra, hår, mage, hand och fot sitter och pekar på dom då man frågar. Du äter helt själv, dricker ur vanligt glas. Sitter i din tripp trapp stol fast utan bygel. Du sover i vanlig säng. Du kan ta på dig dina byxor själv men tröjan är lite svår. Du har storlek 86/92 på dina kläder och 24 på skor. Du är glad allt jämt men säger till då det är saker du inte vill. Du utforskar allt med nyfikenhet och lär dig otroligt snabbt. Du härmar det vi gör och fattar snabbt galoppen. Talet utvecklas varje dag och du lär dig nya uttryck, tecken och ord.

Du har även kissat på pottan och har börjat tycka den är intressant. Du går gärna omkring naken och tar av dig kläderna själv.

Du förstår allt vi säger och gör det vi säger om vi frågat nåt. Du lyssnar allt som oftast när vi säger till dig men ibland flinar du och gör buset ändå!

Du älskat verkligen att sjunga och dansa och sjunger gärna med. Du kan rörelserna till imse vimse spindel, blinka Lilla stjärna, Hoppe hare och lite fler sånger. Du har humor och går att skojas med.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0